Het einde van 2017 is in zicht. Voor ons een mooi moment om stil te staan bij hetgeen we samen met u het afgelopen jaar hebben bereikt.

We kijken terug op een jaar waarin Avit mooie stappen heeft gezet en zich verder heeft ontwikkeld op het gebied van cloud dienstverlening, networking, collaboration, connectivity, datacenter, security en software development, specifiek afgestemd op uw sector.

Graag bedanken wij u voor het in ons gestelde vertrouwen en kijken uit naar een mooie samenwerking in 2018. 

Een jaarafsluiting is een mooi moment om stil te staan bij degenen die het hard nodig hebben om te worden ondersteund. Dit jaar gaan onze aandacht en  gedachten uit naar een doel wat dichtbij ons staat, Stichting JuCoBa. Deze stichting is opgericht door Renate, een alleenstaande en toegewijde moeder die ongeneeslijk ziek was en deze strijd afgelopen week heeft verloren. Renate heeft er alles voor over gehad om haar kinderen een toekomst te bieden waarin zij de kans krijgen zich te ontwikkelen en middels Stichting JuCoBa wenst zij haar kinderen hierin te ondersteunen.

Maak samen met ons een verschil
Wilt u meer weten over Stichting JuCoBa? Kijk op www.jucoba.nl voor meer informatie.

TERUG NAAR OVERZICHT