Alpe d’HuZes: steun onze collega die fietst tegen kanker

blog

Alpe d’HuZes: steun onze collega die fietst tegen kanker

Avit steunt dit jaar opnieuw de Alpe d’HuZes. Nieuw is dat een van onze collega’s meefietst op de koersdag op 6 juni. Uiteraard ondersteunt Avit deze inspanning van harte, want wij geloven dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet onnodig dood gaat aan kanker.

Onze partner Cisco faciliteert elk jaar alle IT-voorzieningen bij de beklimming van de Alpe d'Huez, de beroemde berg in Frankrijk die een symbool voor de strijd tegen kanker is geworden. De netwerkleverancier fietst ook zelf altijd mee. Voor het eerst mogen dit jaar ook zakelijke partners van Cisco meedoen. Als jarenlange supporter van de Alpe d’HuZes maakt Avit hier graag gebruik van.

100% donaties naar kankeronderzoek

Elke gedoneerde euro aan Alpe d'HuZes komt direct en voor 100% ten goede aan kankeronderzoek. De organisatie heeft geen overheadkosten, personeel of een eigen kantoor. Alleen uit de inschrijfgelden worden organisatiekosten betaald. Alle andere benodigdheden worden gratis aan Alpe d’HuZes verstrekt!

Zo verzorgt Cisco ieder jaar het (draadloze) contact voor alle aanwezigen. Met vele meters kabel en tientallen switches en access points worden de organisatie, pers, hulpdiensten, deelnemers, supporters en het thuisfront met elkaar en de rest van de wereld verbonden.

Steun Willem!

We hebben onze collega Willem Meints bereid gevonden om mee te fietsen in het Cisco Partners-team. In de aanloop naar en tijdens de koersdag zullen we onze Technical Lead aanmoedigen. Steun je Willem ook in zijn strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte? Dan kun je hier je bijdrage leveren.