DIENSTEN

Hier zijn we goed in

Avit-Xantes Cloud Connected dienstverlening

Vanuit ons eigen Avit-Xantes-datacenter bieden we diensten aan ‘as a service’. Betrouwbaar, veilig, totaaloplossing, flexibel en schaalbaar. Beheer, onderhoud en ondersteuning. Transparantie, voorspelbaarheid en beheersbaarheid. Avit-Xantes IaaS (Infrastructure as a Service) voor een virtueel datacenter (vDC) met capaciteit op maat (CPU, geheugen en opslag). Avit-Xantes DaaS (Desktop as Service) voor online werkplekken vanuit een ‘dedicated’ platform. Hosted Avit Collaboration Solutions (HaCS) voor de integratie van alle communicatie met internet, vaste en mobiele telefonie en video.

Avit-Xantes levert provideronafhankelijk de connectiviteit die aansluit op de eisen en wensen van de organisatie. Internet- en IP-VPN-verbindingen op basis van Coax (kabel), DSL of glasvezel. Voor erwerking van vertrouwelijke bedrijfsgegevens, maar ook een goede optie wanneer harde garanties voor de beschikbaarheid en performance gevraagd worden.

Avit-Xantes’ unieke tool XIMEx vereenvoudigt het password- en identitymanagement voor netwerken en cloudapplicaties. Beheer van account- en inloggegevens en rechten van alle applicaties en Active Directory. XIMEx is bij uitstek geschikt voor organisaties met grote mutaties en accounts die maar korte tijd in gebruik zijn, zoals scholen.

Network Operating Center. Monitoren van systemen. 24/7 en 365 dagen per jaar. Signaleren eventuele events, proactief oplossen. Service Desk Support en Onderhoud voor adequate support. 24/7 ondersteuning. Laagdrempelig, optimaal bereikbaar via alle beschikbare communicatievormen; en op afstand of, wanneer nodig, op locatie. Bemand door ervaren engineers. Dat betekent dat we direct een oplossing kunnen bieden door de inzet van de juiste mensen en de juiste kennis.

Kwaliteitsborging, risicobeheersing en klanttevredenheid. PRINCE2-methodiek voor begeleiding van ontwerp, bouw en beheer en onderhoud van de netwerkgerelateerde infrastructuren van onze klanten. Optimaliseren van de functionaliteit door maatwerk-systeemintegratie. Gevarieerd samengesteld team projectmanagers, die projecten kunnen managen en engineers aan kunnen sturen onder de meest uitdagende omstandigheden.

Ontwerpen, realiseren en opleveren van maatwerksoftware. Proof of Concept, Agile- of Scrum-methodiek om snel concrete waarde toe te kunnen voegen. De ontwikkelde programmatuur kan eenmalig afgenomen worden, waarbij de klant het gebruiksrecht krijgt, eventueel mét een kopie van de code. Of via een Managed Service-model, waarbij we Avit-Xantes de software blijft onderhouden en doorontwikkelen, en de klant alleen de beschikbare functionaliteit afneemt.

We zijn niet alleen gefocust op de technische kwaliteit van onze projecten, we zijn vooral ook geïnteresseerd in de functionaliteit. Daarom ondersteunen we onze klanten met een groot aantal trainingen en workshops. Enerzijds zijn die gericht op de gebruiker, anderzijds op de IT-professionals die op een hoog kwalitatief niveau invulling willen geven aan het beheer en onderhoud van hun netwerken.