Application Integration

Application Integration

Diensten keyboard_arrow_right Application Integration

Maatwerkoplossingen voor uw IT-vraagstukken

Geen enkele organisatie ontsnapt aan de digitalisering van de business. Naast kansen zijn er ook uitdagingen; knelpunten waarvoor soms nog geen oplossing is. De specialisten van Avit denken graag met u mee. Onze developers schrijven maatwerksoftware, helemaal toegesneden op úw business. Avit loopt niet alleen voorop als netwerkintegrator, maar is ook een specialist op software-gebied.

Advies gesprek aanvragen keyboard_arrow_right

Software in tijden van Digitale Transformatie

Software in tijden van Digitale Transformatie

De Digitale Transformatie biedt voor veel organisaties kansen. De digitalisering van bedrijfsprocessen kan de efficiency vergroten, kosten terugdringen en meer inzicht verschaffen in klantenwensen. Er ontstaan zelfs geheel nieuwe verdienmodellen.

Deze trends resulteren echter ook in uitdagingen, met name als we kijken naar het beheer van data. Zo draaien tal van applicaties nog op eigen datacenters, op de server van een vendor of zit er een API tussen. Intussen wil de business de data geïntegreerd ophalen.

Bovendien brengt de explosie van data die bedrijven tot hun beschikking hebben, een zware verantwoordelijkheid met zich mee. Zo moeten de gegevens niet alleen op de juiste manier worden gelogd, onder meer in verband met audits en compliance, maar is het belang van security groter dan ooit.

Lekken van persoonsgegevens kunnen immers leiden tot economische schade en reputatieverlies. Tel daar nog de forse boetes bij op die volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) kunnen worden opgelegd aan partijen die niet compliant zijn.

Maatwerksoftware naar uw wensen

Maatwerksoftware naar uw wensen

De eisen aan uw IT-infrastructuur kunnen dus enorm zijn. In veel gevallen zult u specifieke wensen hebben, waarvoor maatwerksoftware nodig is. Deze programmatuur kunnen wij voor u ontwerpen, realiseren en opleveren.

U kunt de door ons ontwikkelde software eenmalig afnemen, waarbij u het gebruiksrecht krijgt, óf u kiest voor een Managed Service-model. In het laatste geval blijft Avit de software onderhouden en doorontwikkelen.

Welk model u ook kiest, het is belangrijk dat we precies opleveren wat u nodig hebt. Daarom doorlopen we de gebruikelijke projectstappen om verwachtingen en resultaten op één lijn te krijgen.

Ook kunnen we een proof of concept opleveren. Daarmee testen we samen met u de effectiviteit van de oplossing, waarbij we gebruiks- en technische problemen afvangen. Vervolgens perfectioneren we de software en begeleiden we u desgewenst bij de implementatie ervan.

Avit Software development samengevat:

  • Ons team developers staat voor u klaar. Zij dichten de hiaten in uw IT-infrastructuur door maatwerksoftware te ontwikkelen.
  • Een proof of concept kan deel uitmaken van het project.
  • We hanteren de Agile- en Scrum-methodiek, zodat we snel concrete waarde voor u kunnen toevoegen.
  • Avit heeft de unieke positie van leidende system integrator die óók specialist is in de ontwikkeling van software.

Contact keyboard_arrow_right