DIENST > CLOUD CONNECTED DIENSTVERLENING

Betrouwbare en veilige
cloud-oplossingen

Cloud-dienstverlening heeft een hoge en snelle vlucht genomen. Voor Avit is het een strategisch speerpunt. Vanuit ons eigen Avit-datacenter bieden we diensten aan ‘as a service’. Uiterst betrouwbare en veilige totaaloplossingen die zeer flexibel en schaalbaar zijn. Beheer, onderhoud en ondersteuning zijn uiteraard standaard onderdeel van de dienstverlening. Investeringen in eigen software, hardware en fysieke ruimte zijn niet meer nodig.

We rekenen af naar gebruik en op basis van maandelijkse abonnementen. Dat betekent: transparantie, voorspelbaarheid en beheersbaarheid.
De overstap naar cloud-diensten wordt end-to-end begeleid door onze hoog gecertificeerde engineers. Ook beheer (inclusief monitoring), proactief onderhoud en support zijn in de vertrouwde handen van deze specialisten – de beste garantie dat beschikbaarheid, betrouwbaarheid en security optimaal zijn.

Avit IaaS

Avit IaaS (Infrastructure as a Service) voorziet in een virtueel datacenter (vDC) met een op maat gemaakte hoeveelheid capaciteit (CPU, geheugen en opslag), specifiek gereserveerd voor onze opdrachtgevers. Avit IaaS biedt maximale flexibiliteit tegen zeer aantrekkelijke operationele kosten en is door de ondersteuning van onze engineers honderd procent betrouwbaar.

Hosted Avit Collaboration Solutions (HaCS)

HaCS staat voor Hosted Avit Collaboration Solutions. Deze clouddienst zorgt voor een optimale bereikbaarheid en flexibiliteit door de integratie van alle communicatie met internet, vaste en mobiele telefonie en video. HaCS vervangt de bestaande installatie, maar mét behoud van de vertrouwde functionaliteit. De overstap wordt nauwgezet voorbereid en begeleid door onze professionals, en ook na implementatie bieden we volledige ondersteuning. Op die manier nemen we alle mogelijke zorgen over een eigen installatie weg. Wat blijft zijn slechts de vragen over de noodzakelijke functionaliteiten voor de organisatie. Gebruikers, functionaliteiten en hardware kunnen we gemakkelijk en zonder hoge eenmalige kosten op- en afschalen. Veel wijzigingen kunnen bovendien per direct doorgevoerd worden via de ‘self-care portal’.

HaCS bieden we aan ‘as a service’. Dit voorkomt hoge investeringen en maakt de kosten inzichtelijk en voorspelbaar.

c-t-a@2x

Praat direct verder

Wilt u meer weten over cloud-computing met Avit? Neemt u dan contact op
met onze Sales afdeling op telefoonnummer +31 (0)30 600 41 00.

CONTACTFORMULIER
 
BEL ME TERUG
 
CHATSESSIE ONLINE