Cloud Connected Dienstverlening

Cloud Connected Dienstverlening

Diensten keyboard_arrow_right Cloud Connected Dienstverlening

Betrouwbare en veilige cloud-oplossingen

Cloud-dienstverlening heeft een hoge en snelle vlucht genomen. Voor Avit is het een strategisch speerpunt. Vanuit ons eigen Avit-datacenter bieden we diensten aan ‘as a service’. Uiterst betrouwbare en veilige totaaloplossingen die zeer flexibel en schaalbaar zijn. Beheer, onderhoud en ondersteuning zijn uiteraard standaard onderdeel van de dienstverlening. Investeringen in eigen software, hardware en fysieke ruimte zijn niet meer nodig.

We rekenen af naar gebruik en op basis van maandelijkse abonnementen. Dat betekent: transparantie, voorspelbaarheid en beheersbaarheid. De overstap naar cloud-diensten wordt end-to-end begeleid door onze hoog gecertificeerde engineers. Ook beheer (inclusief monitoring), proactief onderhoud en support zijn in de vertrouwde handen van deze specialisten – de beste garantie dat beschikbaarheid, betrouwbaarheid en security optimaal zijn.

Adviesgesprek aanvragen keyboard_arrow_right

Download product paper keyboard_arrow_right

Avit IaaS

Avit IaaS

Avit IaaS (Infrastructure as a Service) voorziet in een virtueel datacenter (vDC) met een op maat gemaakte hoeveelheid capaciteit (CPU, geheugen en opslag), specifiek gereserveerd voor onze opdrachtgevers. Avit IaaS biedt maximale flexibiliteit tegen zeer aantrekkelijke operationele kosten en is door de ondersteuning van onze engineers honderd procent betrouwbaar.

Download product paper keyboard_arrow_right

Avit DaaS

Avit DaaS

Avit DaaS (Desktop as Service) is onze dienstverlening voor online werkplekken. Vanuit een ‘dedicated’ platform in ons datacenter creëren we een virtuele, online werkomgeving. Eindgebruikers kunnen deze werkomgeving benaderen en gebruiken via alle mogelijke middelen, van ‘thin clients’, pc’s en laptops tot telefoons of tablets – ongeacht het besturingssysteem. Het verschil tussen werken op afstand en lokaal werken valt weg. Avit kan de integratie verzorgen naar alle beschikbare bedrijfsapplicaties, zodat eindgebruikers geen verschil ervaren en er geen sprake is van kostbare en tijdrovende migraties en desinvesteringen.

Hosted Avit Collaboration Solutions (HaCS)

Hosted Avit Collaboration Solutions (HaCS)

HaCS staat voor Hosted Avit Collaboration Solutions. Deze clouddienst zorgt voor een optimale bereikbaarheid en flexibiliteit door de integratie van alle communicatie met internet, vaste en mobiele telefonie en video. HaCS vervangt de bestaande installatie, maar mét behoud van de vertrouwde functionaliteit. De overstap wordt nauwgezet voorbereid en begeleid door onze professionals, en ook na implementatie bieden we volledige ondersteuning. Op die manier nemen we alle mogelijke zorgen over een eigen installatie weg. Wat blijft zijn slechts de vragen over de noodzakelijke functionaliteiten voor de organisatie. Gebruikers, functionaliteiten en hardware kunnen we gemakkelijk en zonder hoge eenmalige kosten op- en afschalen. Veel wijzigingen kunnen bovendien per direct doorgevoerd worden via de ‘self-care portal’.

HaCS bieden we aan ‘as a service’. Dit voorkomt hoge investeringen en maakt de kosten inzichtelijk en voorspelbaar.

Download product paper keyboard_arrow_right