Connectivity

Connectivity

Diensten keyboard_arrow_right Connectivity

Veilige en betrouwbare performance

Werken is allang niet meer gebonden aan één locatie. Iedere moderne organisatie moet op enige wijze verbonden zijn met de buitenwereld. Hoe, dat wordt bepaald door de doelstellingen van de organisatie, de aard van de werkzaamheden, het businessmodel, de gekozen IT-systemen of de beschikbaarheidseisen die gesteld worden aan bedrijfskritische applicaties. Maar ook door externe factoren zoals potentiële bedreigingen of de lokale aanwezigheid van een geschikt netwerk.

Avit levert de connectiviteit die aansluit op de eisen en wensen van de organisatie. Afhankelijk van de eisen en beschikbaarheid op de locatie kan de keuze vallen op internet- en IP-VPN-verbindingen op basis van Coax (kabel), DSL of glasvezel.

Door IP-VPN wordt het mogelijk diverse locaties volledig buiten het internet om en daardoor extra veilig met elkaar te verbinden. Een zeer geschikte oplossing voor de verwerking van vertrouwelijke bedrijfsgegevens, maar ook een goede optie wanneer harde garanties voor de beschikbaarheid en performance gevraagd worden.

Avit is provideronafhankelijk. We kunnen dus objectief de beste oplossing selecteren en aanbieden. Daarbij kunnen we instaan voor de kwaliteit en daarvoor garanties afgeven. Maar we kunnen als bemiddelaar namens vele klanten ook goede afspraken maken over tarieven.

Adviesgesprek aanvragen keyboard_arrow_right