HaCS

HaCS

Diensten en oplossingen keyboard_arrow_right HaCS

Hosted Avit Collaboration Service ontzorgt!

HaCS staat voor Hosted Avit Collaboration Solutions. Deze clouddienst zorgt voor een optimale bereikbaarheid en flexibiliteit door de integratie van alle communicatie met internet, vaste en mobiele telefonie en video. HaCS vervangt de bestaande installatie, maar mét behoud van de vertrouwde functionaliteit.

De overstap wordt nauwgezet voorbereid en begeleid door onze professionals, en ook na implementatie bieden we volledige ondersteuning. Op die manier nemen we alle mogelijke zorgen over een eigen installatie weg. Wat blijft zijn slechts de vragen over de noodzakelijke functionaliteiten voor de organisatie.

Gebruikers, functionaliteiten en hardware kunnen we gemakkelijk en zonder hoge eenmalige kosten op- en afschalen. Veel wijzigingen kunnen bovendien per direct doorgevoerd worden via de ‘self-care portal’.

HaCS bieden we aan ‘as a service’. Dit voorkomt hoge investeringen en maakt de kosten inzichtelijk en voorspelbaar.

Advies gesprek aanvragen keyboard_arrow_right

HaCS als diensverlening

HaCS als diensverlening

Beheer, onderhoud en ondersteuning maken uiteraard standaard deel uit van onze dienstverlening. Ons doel is om u volledig te ontzorgen en op een gestructureerde manier te voorzien van de laatste functionaliteiten. De collaboration-oplossingen kunt u daardoor steeds optimaal inzetten voor uw bedrijfsprocessen. Hierbij is het ook mogelijk om flexibel gebruik te maken van applicaties en services on-premises, in de cloud of in een hybride omgeving.

Hoewel de behoefte aan cloudtelefonie toeneemt is het niet altijd wenselijk of haalbaar om in één keer over te stappen van on premises naar cloud. In dat geval is HaCS de ideale hybride oplossing om cloud-telefonie te integreren met on premises telefonieoplossingen. Avit beschikt over de diepgaande kennis van beide werelden die nodig is voor een veilige en solide integratie op enterpriseniveau.

Reference case: houthoff keyboard_arrow_right

HaCS-gebruikers kunnen automatisch worden aangemaakt via een koppeling naar een eigen applicatie, zoals Active Directory of een HR-applicatie waarin het gebruikersbeheer plaatsvindt. Aan de hand van gebruikersprofielen die gebaseerd zijn op functie, locatie, etc. worden de gebruikers aangemaakt in de HaCS-omgeving met specifieke functionaliteiten.

Beheerders en gebruikers kunnen veelvoorkomende aanpassingen eenvoudig zelf doorvoeren via een speciaal daarvoor ingericht portaal.

Telefonie uit de cloud

Telefonie uit de cloud

Organisaties werken vaak met allerlei verschillende telefonieoplossingen van verschillende leveranciers, en veelal ook nog on premises. Maar zij willen steeds vaker hun gehele telefonie-infrastructuur naar de cloud verplaatsten, inclusief chat, video, belverkeer en het delen van schermen. Dat biedt een uniforme eindgebruikersbeleving op.

Met deze oplossingen maakt Avit het mogelijk dat teamleden die samenwerken elkaar niet alleen kunnen horen en zien, maar ook direct informatie kunnen uitwisselen. De behoefte aan samenwerken zal alleen maar toenemen. De wereld om ons heen en de manier waarop we met elkaar communiceren verandert in een snel tempo. Met de Hosted Avit Collaboration Service (HaCS) oplossing in de vorm van software-as-a-service (SaaS) heeft u een goed fundament om door te groeien naar nieuwe manieren van communicatie die aansluiten bij uw organisatie.

Advies gesprek aanvragen keyboard_arrow_right