Integrated Cybersecurity

Integrated Cybersecurity

Diensten en oplossingen keyboard_arrow_right Integrated Cybersecurity

Elk aspect van uw security geregeld

Security is een cruciaal onderdeel van IT. Het is verweven in ieder systeem en bij iedere implementatie is aandacht voor security vereist. Of het nu gaat om enterprise networking, collaboration software of SD-WAN, security is overal.

De IT-infrastructuur van bedrijven wordt steeds complexer. Er wordt gebruik gemaakt van thuiswerkplekken, public cloud, private cloud of hybrid cloud en vanaf allerlei locaties en devices wordt er 24 uur per dag beroep gedaan op IT-systemen van uw bedrijf. De hoeveelheid applicaties en verkeersstromen neemt alsmaar toe, waardoor het steeds lastiger wordt om inzicht te houden in de IT-omgeving en deze goed te beveiligen.

Veel organisaties staan voor een uitdaging: ze zijn zich bewust van het belang van security, maar missen de expertise om het optimaal in te richten en te beheren. We beschikken over mensen met de hoogste securitycertificeringen om benodigde maatregelen te implementeren en beheren. We brengen risico’s in kaart, treffen de benodigde maatregelen, en zorgen dat de security zo optimaal mogelijk functioneert.

Advies gesprek aanvragen keyboard_arrow_right

Advies: security optimaal ingericht

Advies: security optimaal ingericht

Het optimaal inrichten van security begint bij het in kaart brengen van de bedrijfsrisico’s. Aspecten die hierbij van cruciaal belang zijn, zijn de inrichting van bedrijfsprocessen, bedrijfskritische applicaties en systemen, de data die worden gezien als de ‘kroonjuwelen’ van de organisatie en hoe hier binnen de organisatie mee om wordt gegaan. Vervolgens moet er worden bepaald hoe zowel processen als techniek optimaal ingericht zijn. We beschikken over experts die je helpen te identificeren op welke plekken jouw organisatie het meest kwetsbaar is op het gebied van techniek. Wanneer de zwakheden in kaart zijn gebracht, bieden wij de beste security opties om deze te beschermen.

Security productaanbod en implementatie

Security productaanbod en implementatie

Wij zien security als een integraal onderdeel van onze dienstverlening. Met een uitgebreid portfolio aan securityproducten hebben we passende producten voor iedere IT-omgeving. Vervolgens nemen we u het implementatietraject uit handen en staat onze servicedesk klaar voor ondersteuning. Daarnaast bieden we dienstverlening op het gebied van monitoring en beheren we jouw securityproducten.

Meer weten over ons productaanbod?

  • Umbrella
  • Cloud Email Security
  • Amp for Endpoints
  • (next-gen) Firewalls
  • Identity Service Engine
  • Avit Support
  • Avit managed security
  • Avit managed detection and response (coming soon!)

Meer weten over ons service aanbod?

Advies gesprek aanvragen keyboard_arrow_right

Managed security oplossingen

Managed security oplossingen

Het installeren van een security oplossing alleen is niet voldoende; er zal met regelmaat gekeken moeten worden naar de werking van de tools en benodigde vervolgacties bij meldingen. Managed security van Avit biedt u deze mogelijkheid zonder dat u hiermee uw eigen personeel belast. Wij nemen het management van uw securityproduct uit handen én tegen een vooraf bij u bekende prijs.

Managed Detection and Response service

Continue monitoring is een cruciaal onderdeel van uw security operatie om dreigingen, zoals een potentiële digitale inbraak, tijdig een halt toe te roepen. Want hackers weten ook wanneer het weekend is! Daarom bieden wij Managed Detection and Response dienstverlening, zodat organisaties zeker zijn dat er continue aandacht voor is. Wanneer er ongebruikelijke activiteiten plaatsvinden in systemen en applicaties, signaleren we dit tijdig en voorkomen we security-incidenten. Door uw security onder te brengen in ons SOC, beperken we de impact van cyberaanvallen. Zo houden we dreigingen buiten de deur.