Integration Management

Integration Management

Diensten keyboard_arrow_right Integration Management

XIMEx maakt toegang veilig en gemakkelijk

Avits unieke tool XIMEx vereenvoudigt het password- en identitymanagement voor netwerken en cloudapplicaties. Het structureert en automatiseert het beheer van account- en inloggegevens en rechten. Daarmee vereenvoudigt XIMEx een gecompliceerde en tijdrovende taak: het beheer van de account- en inloggegevens van alle applicaties en Active Directory. Met XIMEx wordt het beheerportaal voorzien van accountgegevens door het gebruik van een administratief systeem. De accountgegevens worden omgezet naar inloggegevens voor systemen waar de gebruiker toegang toe krijgt.

Bij het afsluiten van een account, bijvoorbeeld wanneer iemand de organisatie verlaat, worden de inloggegevens automatisch uitgeschakeld en de gegevens desgewenst opgeruimd. Verstrekking en beheer van de accountgegevens blijven hierdoor gestructureerd en up-to-date. XIMEx is bij uitstek geschikt voor organisaties met grote mutaties en accounts die maar korte tijd in gebruik zijn, zoals scholen.

Adviesgesprek aanvragen keyboard_arrow_right

Download product paper keyboard_arrow_right

XIMEx

XIMEx

Vanuit een administratief systeem, zoals de leerlingen- of financiële administratie, wordt het beheerportaal voorzien van accountgegevens. XIMEx zet deze accountgegevens geautomatiseerd om naar inloggegevens voor de systemen waar gebruikers (bijvoorbeeld leerlingen of medewerkers) toegang toe krijgen. Via de Self Service Portal kunnen de gebruikers zelf hun toegangscodes aanpassen. XIMEx zorgt dat het beheer van de accountgegevens en verstrekken van inloggegevens gestructureerd verloopt en dat alle gegevens up-to-date blijven.

Download product paper keyboard_arrow_right