Managed Services

Managed Services

Diensten en oplossingen keyboard_arrow_right Managed Services

Managed Services: samen doelen bereiken

Wel het gemak maar niet de uitdagingen die horen bij de aanschaf en onderhoud van een product. In de wereld van vandaag willen de voordelen van gebruik zonder de nadelen van bezit. Denk aan Spotify, denk aan Netflix. Avit begrijpt dit als geen ander en stelt de ambities van organisaties voorop in plaats van producten. Samen doelstellingen realiseren met slimme IT-oplossingen die niet verouderen of achteruitgaan maar die juist voortdurend beter worden en uw organisatie vooruithelpen. Door ons ervaren R&D team doen we dat op een manier die helemaal bij uw doelstellingen past. Voor u het verschil maken, dat is wat ons drijft.

Adviesgesprek keyboard_arrow_right

Managed SD-WAN: meer gemak, betere resultaten

Managed SD-WAN: meer gemak, betere resultaten

U wilt doen waar u goed in bent en wat u het liefste doet: focussen op de business, doelen bereiken en groeien. Slimme IT moet uw ambities ondersteunen en meegroeien als uw business groeit. Maar in de praktijk werkt IT vaak belemmerend. Het kan behoorlijk lastig zijn om de groei aan thuiswerkers en mobiele apparaten adequaat op te vangen en de kosten binnen budget te houden. Dat iedereen overal en altijd toegang wil tot het netwerk, vraagt veel van verbindingen en stelt hoge eisen aan security.

Bij groeien hoort ook dat ‘de business’ in steeds hoger tempo nieuwe apps verlangt om klanten nog beter te bedienen. Traditionele systemen zijn vaak complex en daardoor niet in staat om voor de snelheid en wendbaarheid te zorgen die hiervoor nodig is.

Daar komt nog bij dat IT capaciteit tegenwoordig schaars is. Er is heel wat voor nodig om ontwikkelingen op IT gebied bij te houden, projecten te ontwikkelen, te implementeren en te onderhouden.

Daarom kiezen steeds meer organisaties voor Managed SD-WAN. Gartner voorspelt een enorme groei in gebruik van SD-WAN voor de komende jaren. SD-WAN afnemen als dienst maakt IT weer eenvoudig. Geen grote investering vooraf en toch zorgeloos opschalen. Zonder gedoe locaties, gebruikers en apparaten toevoegen aan een netwerk dat altijd snel, betrouwbaar en veilig functioneert. Ook naar beheer en onderhoud hebt u geen omkijken meer

Infographic SD-WAN keyboard_arrow_right

Managed SD-WAN: ontdek alle voordelen

Managed SD-WAN: ontdek alle voordelen

SD-WAN is het Software-Defined Wide Area Network. Een alternatief voor dure MPLS-lijnen dat veel meer flexibiliteit biedt.

  • U beschikt over meer en snellere verbindingen: Internet, glasvezel, ADSL, 4G, 5G. Als een lijn uitvalt schakelt u automatisch over naar een andere, zonder haperen.
  • Door lijnen toe te voegen ontstaat meer bandbreedte, meer snelheid en hogere betrouwbaarheid. Geef bedrijf kritische applicaties prioriteit boven andere en voorzie ze van de best beschikbare verbinding. U brengt downtime terug tot het minimum en applicaties presteren optimaal.
  • Managen van het netwerk is eenvoudiger omdat dit vanuit een centraal punt gebeurt.
  • U kunt optimaal gebruik maken van de voordelen van verschillende Clouds. U bent niet van één provider afhankelijk.
  • Bescherm gevoelige data optimaal en voldoe aan strenge wet- en regelgeving door ‘secure by design’.
  • Onboard nieuwe gebruikers en apparaten geheel volgens uw beleidslijnen en doe dit snel en efficiënt door automatisering.

Reference Case SD-WAN keyboard_arrow_right

Managed SD-WAN: Avit helpt u om uw verwachtingen te overtreffen

Managed SD-WAN: Avit helpt u om uw verwachtingen te overtreffen

Avit beschikt over veel ervaring en actuele kennis om uw IT omgeving naar een hoger niveau te brengen. Wij luisteren goed naar wat u nodig heeft om uw specifieke uitdagingen het hoofd te bieden en passen daar onze dienstverlening op aan, ook die rond SD-WAN. Doordat we beschikken over een eigen R&D team zijn we in staat om waarde toe te voegen waardoor uw onderscheidend vermogen toeneemt.

We gaan samen met u op zoek naar een unieke oplossing, waarmee u klanten nog beter van dienst kunt zijn. Oplossingen die helpen om nog efficiënter te werken, kosten te besparen en te groeien. Managed SD-WAN van Avit geeft uw organisatie de wendbaarheid die nodig is om innovatief te zijn en klanten steeds weer te verbluffen.

Avit biedt 24/7 support en kan beheer en onderhoud volledig overnemen. We werken pro-actief om storingen te voorkomen. We maken harde afspraken over hersteltijden als die toch optreden. Wij gaan altijd een stap verder zodat u optimaal profiteert van de voordelen van SD-WAN zonder dat u het hoeft aan te schaffen.

Whitepaper SD-WAN keyboard_arrow_right