Services

Services

Diensten en oplossingen keyboard_arrow_right Services

Focus op de business

ICT vormt de core van ieder bedrijf. Een storing of downtime van de ICT-omgeving heeft direct weerslag op de business. Tegelijk wordt het beheer van ICT steeds complexer. Systemen moeten altijd en overal beschikbaar zijn, er worden hoge security-eisen gesteld en cloud-computing en compliancy staan hoog op de agenda. Alle aspecten van ICT zijn inmiddels specialismen geworden, waardoor het voor ICT-afdelingen – vaak ook nog eens onderbezet – een uitdaging is om meer te doen dan basale vragen beantwoorden.

Ons track-record bestaande uit projecten op het gebied van networking en security, laat zien dat Avit de kennis, ervaring en expertise in huis heeft. Om te zorgen dat jij je op de business kan focussen nemen wij je hard- en software uit handen. Wij zorgen ervoor dat je ICT in topconditie verkeert, zodat jij er niet meer naar om hoeft te kijken.

Avit Support

Als u zelf uw ICT omgeving beheert maar toch wilt kunnen terugvallen op onze experts op het moment dat dit nodig is, staat onze Service organisatie voor u klaar. Of het nu gaat om storingen, changes of beheertaken, wij assisteren u wanneer u dit wenst.

Advies gesprek aanvragen keyboard_arrow_right