Webex

Webex

Diensten en oplossingen keyboard_arrow_right Webex

Webex

Elke organisatie is afhankelijk van een goede (online) samenwerking. Medewerkers willen graag snel en efficiënt informatie uitwisselen met elkaar. Niet alleen onderling of binnen teams, maar ook met klanten en andere relaties. Werken vanuit huis, op een andere locatie of bij een klant wordt steeds gebruikelijker. Er worden daarom hoge eisen gesteld aan digitale oplossingen.

De huidige situatie rondom het coronavirus heeft de noodzaak voor digitale samenwerkingsoplossingen extreem blootgelegd. In het onderwijs is bijvoorbeeld massaal behoefte aan tools voor virtuele lessen en ook in de zorg wordt momenteel het nodige gevraagd van de zorgsystemen in de cloud. Avit biedt hiervoor krachtige en veelzijdige samenwerkingsoplossingen, ondersteund door de beste engineers en producten.

Ervaar het gemak van online samenwerken

Ervaar het gemak van online samenwerken

Vraag nu een Webex Trial aan en ervaar het zelf!

  • Probeer eenvoudige videovergaderingen.
  • Ontdek hoe meerdere apparaten en software naadloos samenwerken.
  • Zie hoe je kunt vergaderen, berichten versturen, content en whiteboards kunt delen vanaf één plek, via elk apparaat.

Vraag een Webex Trial aan keyboard_arrow_right

Slimmer samenwerken: meer werkplezier en productiviteit

Slimmer samenwerken: meer werkplezier en productiviteit

Slimme technologie zoals kunstmatige intelligentie (AI), helpt jou om samenwerken vandaag al naar het niveau van morgen te brengen. In deze whitepaper lees je hoe AI grootse doelen binnen handbereik brengt en jouw werk aantrekkelijker, productiever en winstgevender maakt:

  • Het Webex platform neemt saaie, administratieve taken over.
  • AI werkt sneller en met minder fouten.
  • Mensen kunnen hun intelligentie en creativiteit optimaal benutten. Dat zorgt voor meer werkplezier.

Download whitepaper keyboard_arrow_right

E-books

E-books

Hoe een optimale klantervaring wordt verzorgd door een slim contactcenter

In dit e-book lees je hoe een slim of cognitief contactcenter helpt om klantervaringen te verbeteren en bedrijfsresultaten te optimaliseren. Het kan echt.

Download e-book

Webex Calling

Webex Calling

Avit heeft als eerste Cisco partner in de Benelux Cisco Webex Calling geïmplementeerd: telefonie uit de cloud, in de vorm van software as a service (SaaS). Er is de afgelopen tijd een grote vraag ontstaan naar cloudoplossingen voor telefonie, zowel bij middelgratie als grote organisaties.

Hoogwaardige Cisco-technologie

Avit integreert hoogwaardige Cisco-technologie met telefonie in het computernetwerk, telefonie uit de public cloud en desgewenst ook met private-cloud gebaseerde telefonie en met on-premises telefonie. Met als resultaat: kostenefficiënte en flexibele collaboration-oplossingen inclusief video die passen bij uw organisatie en bovendien met bestaande business applicaties gekoppeld kunnen worden. Het Avit Integration team kan u ondersteunen en adviseren bij deze integraties.

Lees meer over Cisco Webex Calling keyboard_arrow_right