EVENT 28 JUNI


JOUW CYBERSECURITY, ONS SPECIALISME.

WAT IS DE IMPACT VAN NIS2 OP JOUW ORGANISATIE?

Door de voortdurende dreiging van cybercrime is security op dit moment belangrijker dan ooit. Security is van extra IT taak naar de boardroom verschoven. De kansen en bedreigen van organisaties spelen zich steeds af binnen het digitale vlak. Security gaat van optioneel naar wettelijk.


Ben jij al NIS2-ready? Deze nieuwe wet wordt in de zomer van 2024 ingevoerd en heeft grote gevolgen voor organisaties in kritieke sectoren. De EU wil dat ze hun Netwerk- en Informatiesystemen beter beveiligen tegen cyberaanvallen, zodat essentiële dienstverlening niet in gevaar komt. Is je security niet op orde, dan riskeer je torenhoge boetes. Laat je dus niet verrassen maar zorg dat je al vroeg weet wat de richtlijn voor jouw organisatie betekent. Je ontdekt het op ons event!

DATUM

Woensdag 28 juni

TIJD

09:30 - 13:30 uur

LOCATIE

Hotel de Witte Dame, Abcoude

www.hoteldwd.nl

PROGRAMMA

09:30 - 10:00

Inloop

10:00 - 10:10

Welkom Ronald Kraanen CEO Avit

10:10 - 11:10

Hackers! Do we shoot or do we hug?

Security Expert Edwin van Andel

11:10 - 11:20

Pauze

11:20 - 11:50

NIS2: Security gaat van optioneel naar wettelijk verplicht. Van mogen naar moeten.

Juridisch Adviseur Peter van Schelven

11:50 - 12:20

Op tijd je cybersecurity op orde? De impact van NIS2 en de gevolgen voor jouw organisatie

Security Lead Avit Wouter Hindriks

12:20 - 12:40

Q&A

12:40 - 13:30

Lunch & Einde

ONTMOET ONZE KEYNOTE SPEAKERS

 

NIS2 maakt jouw organisatie weerbaarder tegen cyberaanvallen maar vraag ook veel van je. Denk aan het verplicht opvolgen van incidenten en het in acht nemen van basisregels voor cyberhygiëne. Kom netwerken en maak kennis met onze sprekers, zij vertellen je alles over wat bij NIS2 komt kijken. Wil je meer weten? Klik dan hier.

EDWIN VAN ANDEL

 

Een gerenommeerd spreker en ervaren security expert. Hij heeft veel ervaring op het gebied van (Ethical) Hacking, Cyber Security, IOT Awarenes & Social Engineering. Op zijn dertiende begon hij al met hacken. Hoewel hij nu CTO is van hackersbedrijf Zerocopter, is zijn band met de hacker-community nog steeds de belangrijkste drijfveer in zijn leven. Zijn droom om de briljante geesten van alle hackers die hij kent samen te zetten in één ruimte en alles te hacken wat er maar binnengebracht wordt, is iets waar hij steeds dichterbij komt.


Daarnaast is hij samen met de ‘Guild of de Grumpy Old Hackers’ actief in het begeleiden en op het goede pad leiden van jonge hackers. Hiermee wil hij zijn uiteindelijke doel bereiken: een veiligere samenleving creëren door een veiliger internet.

PETER VAN SCHELVEN

 

Zelfstandig juridisch adviseur. Hij houdt zich bezig met de vele aspecten van het ICT-recht, waaronder contractenrecht, privacy, intellectueel eigendom, Cloud Computing en beveiliging. Daarvoor was hij ruim vijftien jaar verbonden aan de branchevereniging Nederland ICT. Peter is NIS2 expert.

WOUTER HINDRIKS

 

Wouter is Security Lead bij Avit. Hij is een ICT-veteraan van meer dan 20 jaar en is ook een liefhebber van bordspellen en sciencefiction. Wouter won de Cisco award "Cybersecurity Defender of the Year" en is een waardevol lid van de geselecteerde groep Cisco Cybersecurity-professionals genaamd The League of Cybersecurity Heroes.

LAAT JE NIET VERRASSEN

ZORG DAT JE OP TIJD NIS2-READY BENT

 

NIS staat voor Netwerk en Informatie Systemen. Is jouw organisatie actief in een van de elf essentiële sectoren? Dan moet je vanaf de zomer van 2024 voldoen aan de strengere beveiligings- en rapportage-vereisten van EU-richtlijn NIS2. Je moet nadenken over hoe je voorkomt dat kritieke dienstverlening uitvalt door een cyberaanval. Dit geld ook voor organisaties die niet direct met de wet te maken hebben maar die bijvoorbeeld toeleverancier zijn van een bedrijf dat wel onder NIS2 valt. Ben je niet op tijd klaar, dan riskeer je hoge boetes.


Zorg dus dat je vroeg op de hoogte bent van alle gevolgen voor jouw organisatie en laat je niet verrassen. Kom naar ons event, zodat NIS2 geen geheimen meer voor je heeft!

INSCHRIJVEN