Avit Cycling Event 28 mei 2020

events

Avit Cycling Event 28 mei 2020

Op donderdag 28 mei a.s. organiseert Avit in samenwerking met BizzyWheels, de eerste editie van het Avit Cycling event 2020. Een sportief evenement waar wij jou graag voor uitnodigen.

Avit onderneemt graag sportieve activiteiten met haar klanten, relaties, partners en medewerkers. Fietsen is een leuke, laagdrempelige manier van netwerken, een perfecte combi van hobby en werk.

Dit event organiseren wij samen met BizzyWheels Cycling. Een gespecialiseerde organisatie in fiets events. Het event zal rondom het eiland van Maurik georganiseerd worden.

De fietsers worden ingedeeld op eigen niveau (3 groepen) en fietsen samen met getrainde begeleiders. Bram Tankink, oud Lotto Jumbo prof wielrenner, zal zijn levensverhaal vertellen en hij fietst tevens mee deze dag. Oud prof wielrenner (tweevoudig winnaar etappe Tour de France en tevens fotograaf) Leon van Bon zal de dag vastleggen op camera.

We hanteren het principe “samen uit samen thuis”. Dit betekent dat de instructeurs de groep goed in de gaten houden en daar waar nodig wat gaan ‘bijsturen’. Wij sluiten de dag af met een drankje en een BBQ.

Programma opzet

Vanaf 12:30uur Inloop en ontvangst met koffie/thee
13:00uur Lunch & presentatie Bram Tankink
14:30uur Start van de fietsrit
15:45uur Tussenstop
17:15uur Aankomst start locatie
18:00uur Drinks & BBQ
20:00uur Einde

Meld je nu aan! Dit kan heel eenvoudig door een mail te sturen naar Iris Mulder, iris.mulder@avitgroup.com.

Wij hopen dat je erbij bent op donderdag 28 mei.