Avit doet mee aan de Strong Viking Brother Edition in Amsterdam - Doe je mee?

events

Avit doet mee aan de Strong Viking Brother Edition in Amsterdam - Doe je mee?

Vikingen staan bekend als een van de meest getrainde, vastberaden en ervaren krijgers. Maar hetgeen hen écht zo sterk maakte, was het broederschap! De Strong Viking Brother Editions zijn de officiële afsluiters van het obstacle run seizoen, waar we de deelnemers nog één keer de kans willen geven om samen met hun broeders/zusters de uitdaging aan te gaan!

Dus doe mee met het Avit team en je bent tijdens deze editie verzekerd van een helpende hand van een van je broeders als je deze nodig hebt! TEAMWORK is het sleutelwoord.

Graag nodigen wij je uit om het Avit team te versterken om samen op zondag 13 oktober de uitdaging aan te gaan om de ‘Lightning 7 km’ of de ‘Warrior 13 km’ samen op een sportieve wijze tot een goed einde te brengen. Indien je jezelf, zakenrelatie of zakelijke partner wilt opgeven, stuur dan zsm een mail naar Marco Brandenburgh, marco.brandenburgh@avitgroup.com.

Wij zullen de aanmelding en verdere organisatie op ons nemen. Zou je aan willen geven aan welke afstand je mee wilt doen en zou je tevens de maat van je loop shirt (en je voorkeur voor korte of lange mouwen) willen doorgeven?

De Strong Viking Brother Edition wordt de vetste afsluiter van het obstacle run seizoen in Nederland en heeft het gaafste parcours van Nederland, met veel hoogtemeters, vette obstakels waarbij je elkaar moet helpen, modder en heel veel fun. De Brother Edition is verkozen als beste obstacle run van Nederland en is dé teambuilding activiteit voor 2019!

Voor meer informatie: https://strongviking.com/nl/ev...