Avit loopt de 20 km door Brussel - Loopt u mee?

events

Avit loopt de 20 km door Brussel - Loopt u mee?

De 40ste editie van de “20 km door Brussel” vindt plaats op zondag 19 mei 2019. De ambitie van Avit is om dit jaar met een enthousiast team deel te nemen aan deze uitdaging.

Graag nodigen wij je uit om het Avit team te versterken om samen op zondag 19 mei de 20 kilometer op een sportieve wijze tot een goed einde te brengen. Indien je jezelf, je collega/zakenrelatie/partner wilt opgeven, stuur dan een mail naar Filip Daskalovski (filip.daskalovski@avitgroup.com). Wij zullen de aanmelding en verdere organisatie op ons nemen.

Over de 20 km door Brussel

De 20 km door Brussel is een hardloopwedstrijd van 20 km die sinds 1980 ieder jaar in Brussel wordt gehouden. De wedstrijd vindt meestal plaats op de laatste zondag van de maand mei. Tot 2013 was er een deelnemerslimiet van 25.000, die elk jaar in een aantal dagen behaald werd. Vanaf 2013 werd er in verschillende groepen gestart, waardoor er zo’n 40.000 lopers mee kunnen doen. Het parcours is uitdagend voor beginners, omdat het de eerste zeven kilometer onzichtbaar doch langzaam klimt.

Het parcours