Network Intuitive Roadshow 21 juni en 3 juli

events

Network Intuitive Roadshow 21 juni en 3 juli

Graag nodigen wij u uit voor The Network. Intuitive. Roadshow op donderdag 21 juni in Pathe Eindhoven óf op dinsdag 3 juli in Pathé Zwolle, waar wij u willen meenemen in het intuïtieve netwerk van Cisco. Open je zintuigen voor de volgende stap voorwaarts in het intuïtieve netwerk van Cisco.

Bijna een jaar geleden heeft Cisco The Network. Intuitive. gelanceerd als een radicaal nieuwe manier van netwerken, ontworpen om de digitale onderneming in het komende decennium te ondersteunen, waar we onszelf en het netwerk moeten voorbereiden om innovaties als augmented reality, blockchain, AI en IoT te ondersteunen. We zullen steeds meer bedreigingen tegenkomen die onze business kunnen treffen en we moeten onze machines, apparaten, gebruikers en klanten ondersteunen die afhankelijk zijn van een digitale gebruikerservaring.

Tijdens deze dag zullen we ingaan op de visie van Cisco op het netwerk, de realisatie tot nu toe en de meest recente innovaties binnen The Network. Intuitive. zoals DS-WAN, Hybrid-Cloud Managed en DNS Assurance en de impact op de Mobile Enterprise en Security.

De inschrijving is gesloten!

U kunt zich hier inschrijven