Zevenheuvelenloop 21 november 2021 - Avit loopt mee, jij ook?

events

Zevenheuvelenloop 21 november 2021 - Avit loopt mee, jij ook?

Nu Corona weer meer ruimte biedt doet Avit uiteraard weer mee aan de NN Zevenheuvelenloop in Nijmegen op zondag 21 november. De Zevenheuvelenloop is ’s lands mooiste en ’s werelds snelste 15 kilometerloop, een top sportief evenement!

Graag nodigen wij je daarom uit om het Avit team te versterken en samen de 15 kilometer op een sportieve wijze tot een goed einde te brengen. Indien je jezelf, je collega/zakenrelatie/partner/loopvriend/familie/etc. wilt opgeven, stuur dan een mail naar Niels Breurkes (niels.breurkes@avitgroup.com). Lever hierbij de volgende informatie aan:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Geboortedatum
  • Noodnummer
  • Maat loopshirt
  • Korte / Lange Mouw
  • Verwachte eindtijd

Over de Zevenheuvelenloop

Het parcours van de Zevenheuvelenloop staat al jaren bekend als het mooiste van Nederland. Ieder jaar komen er duizenden lopers uit binnen- en buitenland naar Nijmegen om hier te lopen en te ervaren hoe het is om samen met de wereldtop aan de start te staan.

Het is ook het snelste parcours ter wereld. Het parcours is één ronde van precies 15 kilometer. Het parcours is geheel geasfalteerd en verkeersvrij. De eerste vijf kilometers zijn verraderlijk door het vals plat. Het middenstuk kent enkele pittige heuvels en voert over de Zevenheuvelenweg, de laatste vier kilometers gaan overwegend vals plat naar beneden. De Zevenheuvelenloop is uitgegroeid tot een evenement waar bijna 40.000 mensen zich voor inschrijven en is daarmee de grootste 15 kilometer wedstrijd ter wereld.

Het parcours

Bekijk hier ook de video van het parcours.

Schrijf u nu in, en laten wij er een mooie sportieve middag van maken!

Met sportieve groet,

Team Avit