AVIT CYBER GAME ROADSHOW

TEST JOUW SKILLS

Avit Cyber Game Roadshow | Ben je erbij?

Test je hacking & defense skills en verover die vlag tijdens het Capture the Flag event!


Tijdens het Capture The Flag event, mede ontwikkeld door Talos, test je zowel je securitykennis als je hacking & defense skills. Het is een challenge in een unieke omgeving. Dat betekent dat het niet alleen gaat om je technische vaardigheden. Er wordt ook iets gevraagd van je creativiteit en probleemoplossend vermogen. Vind jij de kwetsbaarheden in het systeem? Dan verdien je punten en win jij misschien wel de challenge.


Kom naar een van de drie Go!Gaming locaties in de Pathé bioscopen. Daar staan de beste en nieuwste game consoles en pc’s voor je klaar. Meld je snel aan, want vol is vol. Het inschrijfformulier met de locaties en tijden vind je hiernaast.


MEERDERE LOCATIES

Wij organiseren de Avit Cyber Game Roadshow op 3 verschillende locaties met iedere keer een verschillende missie dus je mag je voor meerdere events aanmelden!


LID VAN CYBERVEILIG NEDERLAND

Avit Group is lid van Cyberveilig Nederland. Het doel van die belangenvereniging is om de digitale weerbaarheid van Nederland te vergroten. De Cyber Game Roadshow draagt daaraan bij. Ethische hackers leren daar van elkaar en vergroten zo hun kennis.  

DEEL CONTENT


UPCOMING EVENT

APRIL | Cyber Security Masterclass