AVIT GROUP KIJKT GRAAG SAMEN

NAAR WAT WÉL KAN

Beste relatie,


De uitbraak van het coronavirus heeft een enorme impact. Niet alleen op de volksgezondheid, maar ook een terugslag op de economie is zichtbaar. We leven op dit moment in onzekere tijden en we moeten elkaar hierin helpen.


MAATREGELEN VOOR CONTINUïTEIT VAN DIENSTVERLENING

De regering heeft verregaande maatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan en natuurlijk conformeert Avit Group zich hieraan. Er is al een aantal praktische maatregelen intern doorgevoerd. Een groot gedeelte van de werknemers werkt vanuit huis. Ook zijn de medewerkers van het Avit NOC, Avit Integration en ondersteunende afdelingen opgesplitst. Eén team werkt vanuit de Avit locaties en het andere team vanuit huis. Hiermee gaan we de verspreiding van het virus tegen en kunnen we de continuïteit van de dienstverlening waarborgen.


AVIT GROUP HEEFT OPLOSSINGSGERICHTHEID VOOROP STAAN

We snappen dat deze omstandigheden grote zorgen met zich meebrengen. We vinden het belangrijk juist in deze tijd voor onze klanten klaar te staan. De Avit Servicedesk is bereikbaar van 08.00 tot 18.00 uur via +31 (0)88 1032 10 33 en servicedesk@avitgroup.com. Zij helpen u graag bij kleine en grote uitdagingen.


We snappen ook dat deze omstandigheden veel vragen van uw (tele-)werkplekvoorzieningen. Avit Group heeft innovatie hoog in het vaandel staan en daarom kijken we nu graag samen met u naar wat wél kan. Met oplossingsgerichtheid in ons DNA kunnen we in dit uitdagende tijdperk juist de beste oplossingen bieden. Daarbij hebben wij veel ervaring met digitale samenwerkingsoplossingen. Avit Group heeft namelijk als eerste Cisco partner in de Benelux Cisco Webex Calling geïmplementeerd. We vertellen graag wat we hiermee voor uw organisatie kunnen betekenen.


Ook kijkt Avit Group graag samen met u op welke wijze we, middels de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en slimme financieringsconstructies, nu al kostenbesparende ICT-maatregelen door kunnen voeren.


We leven mee met alle mensen die op welke manier dan ook geraakt worden door deze crisis. Aankomende tijd zullen we de ontwikkelingen nauwgezet in de gaten houden en acteren waar nodig. U als klant verliezen we hierbij nooit uit het oog.


Namens alle medewerkers,

Ronald Kraanen

CEO Avit Group