Avit verzorgt complete LAN-netwerkbeheer voor beroepsopleider Curio

Persbericht


Avit verzorgt complete LAN-netwerkbeheer voor beroepsopleider Curio 


Vianen, 10 oktober 2023 – Avit, netwerk integrator en managed service provider, krijgt de aanbesteding van Curio, beroepsopleider in de regio West-Brabant toegewezen. Avit neemt het complete LAN-netwerkbeheer voor Curio over. Als erkende expert op het gebied van netwerkinfrastructuren begrijpt Avit de uitdagingen waarmee onderwijsinstellingen te maken hebben en speelt hierop in met haar gestandaardiseerde dienstverlening. Middels deze samenwerking kunnen beide partijen profiteren van elkaars kennis en ervaring.


Curio de beroepsopleider van West-Brabant biedt op 41 locaties vo- en mbo-onderwijs aan. Curio zet zich in voor onderwijs waarbij 23.000 leerlingen en studenten centraal staan, met als doel hen op te leiden tot zelfbewuste deskundigen in hun vakgebied. Zo worden zij optimaal voorbereid op de arbeidsmarkt van morgen in de regio West-Brabant.


De samenwerking tussen Avit en Curio zal bijdragen aan het continu verbeteren van hun LAN-netwerkdienstverlening, wat één van de belangrijkste pijlers binnen beide organisaties is. Door middel van innovatie kunnen zij snel inspelen op ontwikkelingen binnen het onderwijslandschap en streven ze naar het verbeteren van efficiëntie en synergie op het gebied van LAN-netwerkbeheer. Marc van Campenhout, lid van de raad van bestuur bij Curio: “Na een zorgvuldig selectieproces hebben wij de keuze gemaakt voor Avit vanwege de expertise, betrouwbaarheid en bewezen trackrecord in het ondersteunen van onderwijsinstellingen in het beheren van LAN-netwerken. De keuze voor Avit stelt Curio in staat om zich te focussen op onze kernactiviteiten, terwijl Avit verantwoordelijk is voor het beheer en de optimalisatie van het LAN-netwerk.”


Marcel Martens, Sector Unit Manager Educatie Avit: “Wij zijn verheugd met Curio als onze partner en kijken ernaar uit om een langdurige samenwerking aan te gaan. Avit zal Curio ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen op het gebied van LAN-netwerkdienstverlening aan leerlingen en studenten. Door middel van onze Managed Service zorgen wij ervoor dat het netwerk altijd optimaal presteert, ook in de toekomst, Hierdoor kan Curio zich volledig richten op haar kerntaak: het bieden van hoogwaardig onderwijs.”


Over Avit

Als Managed Service Provider (MSP) en cybersecurityspecialist helpt Avit organisaties waarde toe te voegen door vernieuwing. Avit is gespecialiseerd in het optimaliseren van bedrijfskritische IT-netwerken. Met expertise in Enterprise Networking, Hybrid Work, Cybersecurity en Hybrid Cloud, biedt Avit uitgebreide diensten die bedrijven in staat stellen volledig beheerde, veilige en toekomstbestendige netwerken te omarmen. Met een personeelsbestand van meer dan 225 ervaren professionals opereert Avit vanuit kantoren in Nederland, België, Portugal, New Jersey en Manilla. Ontdek hoe Avit de IT-infrastructuur van uw organisatie naar nieuwe hoogten kan tillen: www.avitgroup.com


Over Curio

Curio is de beroepsopleider van West-Brabant en leidt ruim 23.000 leerlingen en studenten op in het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. Het vmbo, mbo en overig aanbod van Curio biedt talloze relevante en interessante opleidingen voor jong en oud. Onderwijs waarin leerlingen en studenten centraal staan. Curio leidt hen op tot deskundige, nieuwsgierige en zelfbewuste vakmensen. Vakmensen die het beste uit zichzelf willen halen en hun talenten willen ontwikkelen. Deze talenten kunnen zo aan de slag bij bedrijven en maatschappelijke organisaties in de regio. Ze zijn voorbereid op de arbeidsmarkt van de toekomst. Curio laat leerlingen en studenten groeien.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE.