Avit en Ifective wensen u fijne feestdagen en een gezond 2021!

nieuws

Avit en Ifective wensen u fijne feestdagen en een gezond 2021!

Het einde van 2020 is in zicht. Voor ons een moment om stil te staan bij hetgeen wij samen met u dit jaar hebben bereikt. In de aanvang van 2020 hebben wij een nieuw missiestatement gekozen “Overcome Limitations”. Toepasselijk op de beperkingen die wij samen met u oplossen op ons vakgebied ICT infrastructuur en digitalisering. Wij hebben vervolgens gezamenlijk het hoofd moeten bieden aan de meest uitdagende globale marktomstandigheden van in ieder geval de afgelopen decennia.

Eind 2020 kijken wij terug op een zeer dynamisch jaar, waarin Avit samen met en haar relaties, zich verder heeft kunnen ontwikkelen op het gebied van managed services inzake Enterprise Networking, Integrated Cybersecurity, Collaboration & Workspace en Software Development. ICT oplossingen in de breedste zin van het woord maar specifiek afgestemd op u en uw sector.

Wij willen u bedanken voor het vertrouwen en de succesvolle samenwerking in het afgelopen jaar en wij kijken uit naar een mooie, hechte en innovatieve samenwerking in 2021. Een jaarafsluiting is ook een mooi moment om stil te staan bij degenen die het hard nodig hebben om te worden ondersteund. Dit jaar gaat onze aandacht uit naar een tweetal goede doelen. Join4Energy en de Stichting MS Research (Team Jerommeke). Wij zullen hen uit naam van Avit een schenking doen.

Met warme groet,

Directie en medewerkers Avit Group