Avit Group sluit partnership met AppDynamics en biedt full-stack observability

nieuws

Avit Group sluit partnership met AppDynamics en biedt full-stack observability

Cisco AppDynamics, het toonaangevende Business Observability platform, en Avit Group, netwerk integrator en managed service provider, sluiten een strategisch partnership.

Door de samenwerking met Cisco AppDynamics kan Avit klanten full-stack observability aanbieden, waardoor continuïteit en performance van de business applicaties in de complete technologische infrastructuur gemonitord kunnen worden. Organisaties kunnen zo tijdig ingrijpen en maatregelen nemen om verstoringen in bedrijfsprocessen te voorkomen. Zij kunnen op deze manier grote stappen zetten om business continuïteit te waarborgen.

Prestaties en betrouwbaarheid

De technologische infrastructuur van organisaties is in het recente verleden snel veel complexer geworden. Dat komt niet alleen door de digitale transformatie die zij doormaken, maar bijvoorbeeld ook door het omarmen van cloudcomputing. Organisaties hebben tegenwoordig te maken met een hybride en een multi-cloud omgeving, waarbij de infrastructuur bestaat uit on-premise componenten en uit oplossingen van verschillende cloud service providers. Daarnaast is er vaak nog sprake van legacy-systemen. Dit alles maakt het voor organisaties steeds lastiger inzicht te krijgen in de prestaties en betrouwbaarheid van de applicaties die nodig zijn om het businessproces te ondersteunen.

Proactief optreden

“De mogelijkheid om de volledige IT-stack, van klantgerichte applicaties tot het core netwerk, te monitoren is dan ook essentieel”, zegt Thuur Tonnaer, managing director bij Avit Group. “Als organisatie wil je performance problemen namelijk oplossen voordat ze gevolgen hebben voor gebruikers, klanten en uiteindelijk de gehele bedrijfsvoering. Avit biedt klanten hoogwaardige connectivity-services en we zijn verguld dat we nu aanvullend de full-stack observability oplossingen van Cisco AppDynamics gaan leveren. Onze klanten kunnen hiermee hun applicaties en netwerken waar dan ook in hun IT-omgeving, van datacenter tot Microsoft Azure, monitoren. IT ziet in één oogopslag waar in de stack de bron van mogelijke problemen zich bevindt en kan actie ondernemen voordat de business er last van heeft. IT wordt op deze manier enorm ontlast en kan zich focussen op ontwikkelingen die waarde toevoegen voor de organisatie.”

Inzicht in de complete IT-stack

Avit is een van de eerste partners die full-stack observability en applicatie performance monitoring van Cisco Appdynamics in zijn portfolio opneemt. Beide ondernemingen verwachten veel van de samenwerking. Thuur Tonnaer: “Ik ben ervan overtuigd dat we onze bestaande klanten verder kunnen ontzorgen door hen nog meer inzicht te verschaffen in de prestaties van hun complete IT-stack.”

Wij kijken ernaar uit om met Avit – dat onlangs tot Cisco Customer Experience Advanced Specialization Partner benoemd is – te gaan samenwerken om nieuwe full-stack observability business te genereren, zegt James Bradley, VP EMEAR Partners bij AppDynamics. “AppDynamics is er, als onderdeel van Cisco’s strategie voor full-stack observability, op gericht om organisaties te helpen hun potentieel voor en de voordelen van full-stack observability binnen een bedrijfscontext te realiseren. Deze samenwerking met Avit past bij de recente vernieuwingen in ons programma voor global partners met het oog op betere samenwerking, nauwkeuriger afstemming met Cisco en zijn verkoopmissie om het potentieel van onze partners volledig te verwezenlijken en de mogelijkheden voor full-stack observability te maximaliseren.