Avit in een nieuw jasje!

nieuws

Avit in een nieuw jasje!

Met de geformaliseerde samenwerking tussen Avit en Xantes in september 2015 hebben we door het uitbreiden van ons personeelsbestand, producten- en dienstenportfolio, een grote waarde voor onze klanten kunnen toevoegen. In deze relatief korte periode hebben we onze dienstverlening en ons IT services portfolio naar een next level gebracht. We zorgen middels IT innovaties voor de meest vooruitstrevende oplossingen t.b.v. de ondersteuning van bedrijfsmodellen en IT gerelateerde vraagstukken.

De volgende stap

Nu is het tijd voor een volgende stap, een korte, duidelijke naam en een nieuwe slogan. Vanaf heden zullen wij onze werkzaamheden uitvoeren onder de naam ‘Avit – Connecting IT Services’.

Bij deze verandering hoort natuurlijk ook een opgefrist logo, daarom hebben wij vandaag met trots ons nieuwe logo en vernieuwde huisstijl naar buiten gebracht. Tevens zal onze vernieuwde website binnenkort veranderen in www.avitgroup.com.

Deze nieuwe huisstijl is ontwikkeld om als één sterk merk naar buiten te treden en Avit te voorzien van een krachtige, no-nonsense identiteit die zowel past bij de nationale als internationale markt. De komende periode zal dit logo worden geïmplementeerd en zal gefaseerd de naam Avit-Xantes verdwijnen.

Heeft u vragen over de wijzigingen? Neem dan contact op met onze marketing afdeling, via telefoonnummer 088-032 1024. Ook in dit geval staan we graag voor u klaar.