Avit levert geïntegreerde ICT oplossingen voor SaaS dienstverlener Keylane

nieuws

Avit levert geïntegreerde ICT oplossingen voor SaaS dienstverlener Keylane

Keylane ontwikkelt en im­plementeert software die de kernprocessen van verzekeraars en pensioeninstellingen faciliteert, bijvoorbeeld voor het beheer van polissen en schade­dossiers. In het verleden gebeurde dat op maat en ‘on premise’, maar de dynamiek in de markt deed Keylane besluiten over te stappen op standaard software ‘as a service’, vanuit de Cloud. De door Keylane ontwikkelde SaaS dienstverlening (geheel in eigen beheer en zonder tussenkomst van derden) biedt Keylane’s klanten duidelijkheid over de integriteit van hun systemen en data, biedt een hoge mate van veiligheid en Keylane voorziet in een migratie zonder risico’s.

Avit heeft actief meegedacht over de architectuur en hoe Keylane de hosting probleemloos uit kon voeren. “Het was echt teamwork. ‘IJzer’ leveren kan iedereen, maar de architecten van Avit zoch­ten serieus mee naar de beste aanpak. Niet vanuit salesop­tiek, maar redenerend vanuit kwaliteit en toewerkend naar een oplossing, ook als die van een ander moest komen. Inhoudelijk discussiëren op zo’n hoog niveau met een leverancier, dat vind ik uniek, dat waren we zo niet gewend” aldus Sebastiaan van Nisius, Manager SaaS Operations bij Keylane.

Wilt u meer weten over deze Case study en wat Avit voor uw organisatie kan betekenen?

Lees dan de uitgebreide Case study https://www.avitgroup.com/wp-content/uploads/2016/07/Avit-Xantes_Case-Keylane.pdf of neem contact op met Joël Altyzer, Sectormanager ICT via e-mail: joël.altyzer@avit-xantes.nl of telefonisch op nummer: 06-49 92 13 16.