Avit sponsort het Cisco team bij deelname Alpe d’Huzes

nieuws

Avit sponsort het Cisco team bij deelname Alpe d’Huzes

Op 1 juni is het zover, dan zal het Cisco team deelnemen aan de Alpe d’Huzes. Dit mooie initiatief wordt mede gesponsord door Avit, omdat elke bijdrage een stapje dichterbij een overwinning komt in de strijd tegen kanker.

Voor de zesde keer ondersteunt Cisco de Alpe d’Huzes op technisch gebied. In de afgelopen zes jaar is dit uitgegroeid van ‘kan Cisco een router regelen?’ naar een evenement waarvoor Cisco met veel genoegen de volledige digitale infrastructuur is gaan verzorgen.

Het is voor Cisco ieder jaar weer een mooie uitdaging om het (draadloze) contact te verzorgen voor alle aanwezigen.

Met vele meters kabel en tientallen switches en access points worden de organisatie, pers, hulpdiensten, deelnemers, supporters en het thuisfront met elkaar en de rest van de wereld verbonden. Onder andere het realiseren van live videoverbindingen, die ervoor zorgen dat ook de mensen die er niet bij zijn op de berg, toch virtueel aanwezig kunnen zijn.

Dit jaar wil Cisco de steun aan de Alpe d’Huzes uitbreiden met een eigen team. Door samen de berg op te fietsen het Cisco team een bijdrage leveren aan het gevecht tegen deze verschrikkelijke ziekte die ook familieleden, collega’s en vrienden treft.