Avit-Xantes is Cisco Solution Innovation Partner of the Year

nieuws

Avit-Xantes is Cisco Solution Innovation Partner of the Year

Cisco heeft tijdens zijn jaarlijkse Partnerdinner bekendgemaakt welke Nederlandse partners de zeventien Cisco Partner Awards hebben gewonnen voor de samenwerking in Cisco’s boekjaar 2015.

Voor Cisco’s dienstverlening aan klanten is goede samenwerking met partners doorslaggevend. Bovendien leveren partners een belangrijke bijdrage aan het realiseren van Cisco’s groeidoelstellingen. Ieder jaar reikt Cisco dan ook in Nederland awards uit aan de partners die een grote groei hebben gerealiseerd of die zich op een andere manier hebben weten te onderscheiden.

Avit-Xantes is dit jaar de trotse winnaar geworden van de Cisco Solution Innovation Partner of the Year Award! Daan de Groot, Sales Manager Partner Organization Nederland: “Avit-Xantes is door zijn innovatieve concepten in staat om hoogwaardige Cisco- technologieën te verkopen in een markt die bij uitstek redeneert vanuit kosten. We kennen Avit-Xantes al jaren als een partner die de meest innovatieve netwerken bouwt in uitdagende omgevingen zoals boorplatforms en schepen. Daarnaast is Avit-Xantes ook actief in de hospitality-markt met een specifieke propositie: Cloud Connected Hotels.

Deze innovatieve propositie laat de klant profiteren van een efficiënte en betrouwbare ICT-totaaloplossing voor hun primaire processen tegen vaste, operationele maandlasten. Daarnaast laat Cloud Connected Hotels de hotelgasten genieten van optimale gastvrijheid en dienstverlening.”

Ronald Kraanen, directeur Avit-Xantes: “Wij hebben deze prijs ontvangen voor het “CLOUD connected” platform van Avit-Xantes, zoals succesvol geïmplementeerd in de Hospitality markt met een jaarlijks toenemend klantenbestand. Inmiddels hebben wij dit concept opnieuw gebouwd op basis van het Cisco ACI Platform. Vanaf 1 april 2016 is dit platform volledig gecertificeerd als Cisco CMSP (Cisco Cloud & Managed Services Platform). Deze Cisco certificering betreft IaaS (Infrastructure as a Service) en DaaS (Desktop as a Service) en is ontwikkeld voor generieke markten. Met dit nieuwe CLOUD platform zijn wij in staat een volledig gemanagede ICT propositie te bieden op basis van een schaalbare dienst af te rekenen per maand. Naast hotels en scholen staan wij op het omslagpunt om ook andere markten aan te sluiten op het CLOUD connected platform van Avit-Xantes.”