Cisco benoemt Avit tot EMEAR North Enterprise Networking & Meraki Partner of the Year 2021

nieuws

Cisco benoemt Avit tot EMEAR North Enterprise Networking & Meraki Partner of the Year 2021

Netwerk integrator en managed service provider Avit Group is door Cisco benoemd tot EMEAR North Enterprise Networking & Meraki Partner of the Year 2021. Deze award is tijdens Cisco’s Partner Summit 2021 uitgereikt aan partners uit de North EMEAR-regio die een grote groei hebben gerealiseerd op bepaalde gebieden of die zich op een andere manier hebben onderscheiden.

Avit heeft zijn positie als managed service provider op het gebied van enterprise networking versterkt door een enorme groei te laten zien op deze core architectuur, waar de eigen ontwikkeling van de managed SD-WAN dienst heel erg aan heeft bijgedragen. Avit gelooft in de software defined networking propositie van Cisco met de Meraki- en DNA-platformen. Hierop heeft Avit dubbel digit growth laten zien in Cisco’s afgelopen fiscale jaar.

Het thema van de Cisco Partner Summit dit jaar was "Alles is mogelijk". Dit is volgens Kim Sonn, Channel Director EMEAR North bij Cisco, een goede beschrijving van de situatie waarin Cisco en Avit Group zich samen bevinden: We zijn echt onder de indruk van de resultaten van vorig jaar. De transformatie van Avit naar een bedrijf dat toonaangevend is op het gebied van softwareontwikkeling en terugkerende inkomsten is erg opvallend. Avit Group heeft een verschuiving gemaakt naar het leveringsmodel dat aansluit op de manier waarop klanten IT willen consumeren. Namelijk, via een sterke ‘Managed Service Practice’ en door tegelijkertijd de netwerkoplossingen via API's te integreren met toepassingen van klanten. Dit is heel indrukwekkend, des te meer omdat dit resulteert in groeiende financiële resultaten. Avit Group springt er echt uit als een groeiverhaal.

Enterprise Networking keyboard_arrow_right