Cisco Spark wordt Webex Teams

nieuws

Cisco Spark wordt Webex Teams

Cisco Spark is de afgelopen maanden compleet vernieuwd. Het veelgebruikte cloudplatform Webex wordt uitgebreid met team collaboration, telefoongesprekken en artificial intelligence (AI) om vergaderingen nog effectiever te maken. Cisco maakt online samenwerken en communiceren eenvoudiger. Cisco geeft zijn collaboration tool Spark een nieuwe look and feel én een nieuwe naam, namelijk: Webex Teams.

Cisco Webex is al jaren bekend op het gebied van zorgeloos online vergaderen. Maandelijks wordt er meer dan drie miljard minuten aan overleg via deze tool besteed. Cisco heeft de afgelopen tijd hard gewerkt om de gebruiksvriendelijkheid en betaalbare technologie te optimaliseren. Om organisaties zo goed mogelijk te helpen het beste uit hun meetings te halen, richt Cisco zijn pijlen vanaf heden op machine learning en AI.

De vernieuwde Webex voorziet teams van een effectievere online vergadertechnologie. In deze technologie gaat video een prominente rol spelen. Teamwork wordt succesvoller zodra alle deelnemers van een vergadering elkaar kunnen zien én horen. Deze update zal binnenkort beschikbaar zijn voor de gebruikers van de tool. Nog nooit was het zo eenvoudig om in teamverband online samen te werken.

Gratis demo aanvragen

Wilt u ook ervaren wat Webex Teams voor uw organisatie kan betekenen? Vraag een gratis vrijblijvende demo aan.

Gratis demo aanvragen keyboard_arrow_right