Cisco ‘TelePresence Video Master in the Netherlands’ ATP status behaald

nieuws

Cisco ‘TelePresence Video Master in the Netherlands’ ATP status behaald

Avit Systems heeft op 13 juli 2015 de status van Cisco TelePresence Video Master in the Netherlands afgerond. Met deze certificering bewijst Avit Systems over alle benodigde kennis en expertise te beschikken, zowel op technisch als op servicegebied, om Cisco’s productenportfolio op het gebied van telepresence video te verkopen, te ontwerpen, te realiseren en te beheren.

Het Cisco TelePresence Video Master Authorized Technology Provider (ATP) programma focust zich op het nieuwe werken en moet ervoor te zorgen dat klanten optimaal productief kunnen zijn via face-to-face gesprekken met behulp van Cisco TelePresence Video-oplossingen. Het Master-certificeringsprogramma omvat het volledige scala aan technologieen en producten van Cisco op dit gebied,

inclusief de infrastructuur, de architectuur, managed services en het koppelen van verschillende organisaties.

‘Telepresence en video zijn belangrijke onderdelen binnen het Collaboration portfolio van Avit Systems. We hebben al diverse omvangrijke Telepresence projecten succesvol uitgevoerd bij onze klanten. Het behalen van deze Master kwalificatie toont aan dat we tot de absolute top van Nederland behoren als het gaat om het ontwerpen, leveren, implementeren en ondersteunen van Cisco Telepresence-oplossingen, zowel on-premise als vanuit onze cloud oplossing, aldus Marco Remkes, Technisch directeur & Collaboration Architect.