High performance met All Flash FAS van NetApp

nieuws

High performance met All Flash FAS van NetApp

Ondernemingen merken dat bedrijfsprocessen steeds sneller moeten verlopen. Hierbij is het van groot belang dat de performance en reactiesnelheid van cruciale processen ook optimaal zijn. Onze partner NetApp biedt hiervoor de oplossing met All Flash FAS.

All Flash FAS voorziet in een snelle verwerking en minimale latency evenals betrouwbaarheid en superieur datamanagement, zonder een negatief effect op de efficiëntie, beschikbaarheid en flexibiliteiten van uw IT-activiteiten.

De All Flash FAS is gebouwd op NetApp® Clustered Data ONTAP® en vormt een belangrijk onderdeel voor organisaties die workloads moeten versnellen zonder in te leveren op de manier waarop ze data implementeren, beheren en beschermen in hun omgeving. All Flash FAS levert data aan in minder dan een milliseconde voor cruciale applicaties waarvoor data altijd met minimale latency moet worden verwerkt.

Een All Flash FAS kan worden opgenomen in uw bestaande NetApp cDOT cluster, waarbij u applicaties eenvoudig kan verplaatsen van ‘langzame’ naar ‘snelle’ storage, zonder downtime.

Enkele voordelen van All Flash FAS:

  • Latency-gevoelige workloads versnellen
  • Best-in-class datamanagement
  • Superieure beschikbaarheid
  • Performance afstemmen op de vraag

Bent u benieuwd wat All Flash FAS van NetApp voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via verkoop@xantes.nl, wij helpen u graag verder.