Milestone Platinum Partner en Axis Solution Silver Partner status

nieuws

Milestone Platinum Partner en Axis Solution Silver Partner status

Vanwege het aantal succesvol geleverde en geïmplementeerde projecten heeft Avit-Xantes de partnerstatus ‘Milestone Platinum Partner’ en ‘Axis Solution Silver Partner’ behaald.

Beide statussen zijn een bevestiging dat Avit-Xantes gecertificeerd en gekwalificeerd is om grote IP CCTV oplossingen te leveren die bovendien volledig zijn geïntegreerd met het vaste en draadloze netwerk, CCTV management en recording, applicatie servers en storage.

Voor de statussen wordt er onder andere gekeken naar de certificeringen, waarvoor de medewerkers van Avit-Xantes regelmatig deelnemen aan trainingen om de behaalde certificeringen up-to-date te houden. Daarnaast wordt er beoordeeld op het succesvol uitrollen van diverse projecten, waarbij bestaande en nieuwe klanten worden voorzien van de best mogelijke dienstverlenging van de laatste, beproefde technologie.

Over Milestone
Milestone Systems is wereldwijd marktleider op het gebied van open-platform IP-videomanagementsoftware. XProtect vormt een geavanceerd en betrouwbaar beveiligingsplatform dat zich relatief eenvoudig laat beheren en zich heeft bewezen in duizenden installaties bij klanten over de hele wereld.

Over Axis
Axis Communications is een Zweedse fabrikant van netwerkcamera’s voor fysieke beveiliging en videobewaking. Axis richt zich op de verticale marktsegmenten vervoer, infrastructuur, retail, bankwezen, onderwijs, overheid en de industrie.