Stel je eens voor… een hotel dat kan denken

nieuws

Stel je eens voor… een hotel dat kan denken

Worldhotel Wings is een modern, “connected” en toekomstbestendig hotel. Het hotel is van alle gemakken voorzien en sluit tot in de details aan op de verwachtingen van de moderne zakelijke reiziger. Het vinden van de juiste technologiepartner bleek voor het hotel net zo veel voeten in de aarde te hebben als het daadwerkelijk plannen van het hotel. Maar met het voorstel van Avit en Cisco konden zij hun visie en doelen daadwerkelijk gaan realiseren. Daarom heeft Worldhotel Wings gekozen voor een infrastructuur die door Avit en Cisco is opgezet en door dezelfde partijen wordt beheerd.

Dankzij de innovatieve technologie zijn gedetailleerde en correcte begrotingen geen toekomstmuziek meer. Cloud Connected dienstverlening zorgt er voor dat ieder aspect van het hotel, van de boekingen tot de inventaris en van databeheer tot conferenties veilig wordt beheerd.

Zo’n intelligent systeem biedt dusdanig veel duidelijkheid dat Worldhotel Wings proactief kan inspelen op de verwachtingen van zijn gasten. En dat gaat ver: het hotel kan zich aanpassen aan de wens van de gast op het gebied van de kamers, reizen en de manier waarop deze zaken doet.

Lees hier de gehele customer reference case.

Mocht u meer willen weten over de hospitality propositie van Avit, neemt u dan contact met ons op.