WiFi installatie op een klein stukje paradijs op Bonaire

nieuws

WiFi installatie op een klein stukje paradijs op Bonaire

Recentelijk heeft Avit Systems de opdracht gekregen tot het installeren van een WiFi systeem bij Van der Valk Plaza Beach Resort Bonaire, het eerste all-inclusive resort op Bonaire.

Als grondslag van deze opdracht aan Avit Systems ligt een overeenkomst tussen Van der Valk en een Nederlandse luchtvaartmaatschappij waarbij het personeel met grote regelmaat gebruik maakt van het resort. Een onderdeel van het contract is dat de WiFi dekkend en van goede kwaliteit is in de hotelkamers.
Vanuit Avit Systems zijn twee specialisten naar Bonaire gevlogen om te zorgen dat de WiFi installatie goed verliep en binnen de gestelde deadline werd opgeleverd.

All-round internetverbinding
Plaza Beach Resort Bonaire heeft in totaal 126 kamers tot haar beschikking, waarvan 66 Junior Suites en 60 Grand Suites met een tuin- of zeezicht. Naast een prachtige locatie met een parelwit zandstrand en ideale duik locaties, verwachten de gasten van het Plaza Beach Resort een goede all-round internetverbinding om vrienden en familie thuis te verblijden met foto’s van het prachtige uitzicht op dat parelwitte zandstrand.

Om de tijd zo efficiënt en zorgvuldig mogelijk te benutten, heeft Avit ook onderzocht wat nog meer nodig is om de WiFi voor het gehele resort dekkend te maken en alsmede het netwerk van Plaza Beach Resort voor te bereiden om aan te kunnen sluiten op het Cloud connected hotel concept van Avit Systems.