WorldHotel Wings officieel open en aangesloten  op de Cloud connected hotel infrastructuur

nieuws

WorldHotel Wings officieel open en aangesloten op de Cloud connected hotel infrastructuur

Afgelopen weekend, 29 maart, heeft het WorldHotel Wings officieel haar deuren geopend. Avit heeft voor dit prachtige internationale hotel de complete hotelautomatisering mogen verzorgen via de Avit Cloud connected hotel infrastructuur.

Vanaf de bouw heeft Avit advies gegeven en meegewerkt aan de aanleg van de IT infrastructuur. Danzkij een intensieve samenwerking met het hotel en de bouwontwikkelaar heeft Avit het complete Hospitality portfolio opgeleverd: netwerk, WiFi hotspot services, server-, storage- en

backupfunctionaliteit, beveiligingsinfrastructuur, camerabewaking, telefonie, IP TV en hotelapplicaties. Avit faciliteert, beheert en bewaakt dit centraal vanuit de ‘cloud’.

WorldWings hotel – Rotterdam The Hague Airport is een nieuw concept dat wordt gekenmerkt door de variëteit aan faciliteiten, waar men 24 uur per dag gebruik van kan maken. De ligging zorgt niet alleen voor een goede bereikbaarheid vanaf de A13 en A4, maar tevens kunnen internationale klanten vanwege de aanvliegroutes ‘uitstappen voor de deur’.