Over Avit

Over Avit

Avit Group: mee-ontwikkelen in de digitale transformatie

De digitalisering van onze samenleving is een feit. Bedrijven en overheden in de hele wereld staan aan de vooravond of zitten midden in de transformatie naar een ‘digital business’. Wie niet meegaat, blijft met lege handen achter. Het concurrentieveld is complex, de drang naar innovatie groot.

Kostenbeheersing en ‘agility’ staan in wisselende volgorde op de agenda van de board – naast onderwerpen als ‘customer satisfaction’, ‘security’ of ‘Big Data’. Hoe dan ook: de kwaliteit van de IT is essentieel voor vrijwel iedere organisatie. Verminderde beschikbaarheid is een directe bedreiging, toekomstbestendigheid een must.

Maximale klanttevredenheid

Maximale klanttevredenheid

Bij Avit staat de tevredenheid van onze klanten centraal. We zien een start van een relatie als een samenwerking en we willen met passie en plezier waarde creëren voor onze klanten.

Onze klanten zijn van ons gewend dat we beperkingen overwinnen en werken aan lange termijn-samenwerkingen. We willen te allen tijde een oplossing vinden om de tevredenheid van onze klanten te creëren, te behouden en verder te vergroten. Dat doen wij omdat we geloven in een samenwerking die gebaseerd is op plezier, passie en een sterke drang om innovatief te groeien. Vanuit passie en plezier ontstaat ruimte voor groei en succes. Dat succes vertaalt zich naar het leveren van resultaten. Dat houden we bij, dat rapporteren we en dat bespreken we geregeld met klanten. Zo weten we dat het managen van succes, een directe bijdrage levert aan het volbrengen van de opdracht die we van klanten gekregen hebben.

Een belangrijke rol voor de tevredenheid van onze klanten is weggelegd voor onze customer success managers. We werken samen met de klanten vaak aan complexe IT-projecten of -innovaties. Daarbij is het van groot belang dat we waakzaam zijn om te voldoen aan wensen en behoeften van onze klanten. We hebben hier een specifieke methodiek voor ontwikkeld waarbij we ervaren dat dit het resultaat ten goede komt. Als Avit Group hebben we altijd veel waarde gehecht aan de relatie met onze klanten en leveranciers en daar is het Customer Experience-team een goed voorbeeld van.

CX Lead Avit Group is Mark Govaerts, mark.govaerts@avitgroup.com, +31627281061

Investeren in de kennis van hyperspecialisten

Investeren in de kennis van hyperspecialisten

Bij Avit Group zijn we ervan overtuigd dat deze context juist nu vraagt om de slimst mogelijke investeringen in het totale IT-landschap. Daarom investeren we zelf volcontinu in de ontwikkeling van de slimste mensen. Als ervaren netwerkintegrator weten we dat klanten zeer grote waarde hechten aan de kennis en kunde van ‘hyperspecialisten’; en dat zij hun vertrouwen durven geven aan experts die hun businessstrategieën doelgericht doorvertalen naar innovatieve netwerkoplossingen.

Diepgaande kennis van focussectoren

Met onze architecten en engineers helpen we middelgrote en grote – zowel nationaal als internationaal opererende – organisaties effectief te reageren op hun uitdagingen, en hun businessdoelstellingen binnen bereik te brengen. We focussen op een aantal sectoren waarvan we bovengemiddelde kennis hebben, zodat we proactief in kunnen spelen op de specifieke uitdagingen waarvoor zij zich gesteld zien.

Sectoren keyboard_arrow_right

Producten en diensten in de cloud, on-premise of ‘hybride’

Producten en diensten in de cloud, on-premise of ‘hybride’

Organisaties in onze focussectoren adviseren we over infrastructurele oplossingen en de toepassing van geavanceerde technologieën. We ontwerpen, bouwen, implementeren, en beheren, ondersteunen en onderhouden IP-gerelateerde netwerken. We hebben een zeer breed portfolio producten en diensten in de cloud, on-premise of in ‘hybride’ vorm die van fundamenteel belang zijn voor de continuïteit en ontwikkeling van onze klanten. Voor meerdere sectoren hebben we geïntegreerde cloud-concepten ontwikkeld die in de praktijk toegepast worden. Door de juiste combinatie van diensten, producten en projectmanagement ontstaat de hoog-kwalitatieve dienstverlening die onze klanten ondersteunt bij hun dagelijkse bedrijfsvoering en het behalen van hun businessdoelstellingen. En dát is waar onze gecertificeerde engineers zich volledig op concentreren.

Internationale projecten onder de zwaarste condities

Onze internationale klanten brengen ons in landen waar IT nog in de kinderschoenen staat. Vaak ontbreekt het in deze ‘onontgonnen gebieden’ aan basis-IT en daardoor ook aan kennis en ondersteuning. De lokale cultuur en regelgeving verschillen van de onze. Afgelegen en onherbergzame gebieden vragen om grote logistieke creativiteit. Namens onze (multinationale) klanten coördineren we volledige IT-projecten, van ontwerp tot (fysieke!) levering, implementatie

en – zeker niet onbelangrijk – beheer en onderhoud. We verbinden lokale of regionaal werkende collega’s en samenwerkingspartners, en treden voor multinationals op als aanspreekpunt voor hun hele IT-sourcing wereldwijd. Zo dragen we bij aan de ontwikkeling van de lokale industrie en stimuleren we de economie in de gebieden waarin we opereren. Maar boven alles dienen we de doelen van onze opdrachtgevers, die in deze landen bouwen aan hun strategische belangen.

Uitsluitend de hoogst aangeschreven leveranciers

Uitsluitend de hoogst aangeschreven leveranciers

Operational excellence staat altijd voorop, het leveren van de hoogste kwaliteit is ons leidende principe – waar we onze projecten ook uitvoeren. Daarom hebben we ervoor gekozen uitsluitend te werken met de hoogst aangeschreven leveranciers in onze industrie, waarmee we als Avit Group langlopende partnerships hebben. Bedrijven die stuk voor stuk toonaangevend zijn in hun markten en een stempel drukken op de digitale transformatie.

Partners keyboard_arrow_right

De hoogste certificeringen voor de hoogste kwaliteit

De hoogste certificeringen voor de hoogste kwaliteit

De kwaliteit waar we zoveel waarde aan hechten, staat of valt met de expertise van de mensen die er verantwoordelijk voor zijn. We zijn er trots op Cisco Gold Partner te zijn en binnen onze gelederen het hoogste percentage Cisco-gecertificeerde experts te hebben van alle onafhankelijke netwerkintegrators in Europa. Deze ‘kennisdichtheid’ is kenmerkend voor onze organisatie die bestaat uit zeer gedreven hyperspecialisten. Dagelijks zetten zij zich proactief in om de infrastructurele vraagstukken van onze klanten op te lossen. Dat gebeurt vanuit ons kantoor of op locatie, waar ook ter wereld.

Certificeringen keyboard_arrow_right

Ook morgen vooroplopen

Ook morgen vooroplopen

Avit Group wil niet alleen vandaag maar ook morgen vooroplopen in kwaliteit en innovatie. Dit is meer dan een statement; voor onze mensen is het feitelijk een way-of-life. De zucht naar kennis, de focus op beter worden en beter maken, zit diep in onze genen. Wij, alle medewerkers van Avit Group, stimuleren elkaar hierin. We delen informatie, helpen elkaar, dagen elkaar uit. Deze open dialoog leidt tot de beste persoonlijke prestaties – en daarmee tot het hoogst haalbare resultaat voor onze klanten.