OVER ONS

Avit Group: mee-ontwikkelen
in de digitale transformatie

De digitalisering van onze samenleving is een feit. Bedrijven en overheden in de hele wereld staan aan de vooravond of zitten midden in de transformatie naar een ‘digital business’. Wie niet meegaat, blijft met lege handen achter. Het concurrentieveld is complex, de drang naar innovatie groot.

Kostenbeheersing en ‘agility’ staan in wisselende volgorde op de agenda van de board – naast onderwerpen als ‘customer satisfaction’, ‘security’ of ‘Big Data’. Hoe dan ook: de kwaliteit van de IT is essentieel voor vrijwel iedere organisatie. Verminderde beschikbaarheid is een directe bedreiging, toekomstbestendigheid een must.

Investeren in de kennis van hyperspecialisten

Bij Avit Group zijn we ervan overtuigd dat deze context juist nu vraagt om de slimst mogelijke investeringen in het totale IT-landschap. Daarom investeren we zelf volcontinu in de ontwikkeling van de slimste mensen. Als ervaren netwerkintegrator weten we dat klanten zeer grote waarde hechten aan de kennis en kunde van ‘hyperspecialisten’; en dat zij hun vertrouwen durven geven aan experts die hun businessstrategieën doelgericht doorvertalen naar innovatieve netwerkoplossingen.

Diepgaande kennis van

focussectoren

Met onze architecten en engineers helpen we middelgrote en grote – zowel nationaal als internationaal opererende – organisaties effectief te reageren op hun uitdagingen, en hun businessdoelstellingen binnen bereik te brengen.

We focussen op een aantal sectoren waarvan we bovengemiddelde kennis hebben, zodat we proactief in kunnen spelen op de specifieke uitdagingen waarvoor zij zich gesteld zien.

Internationale projecten
onder de zwaarste condities

Onze internationale klanten brengen ons in landen waar IT nog in de kinderschoenen staat. Vaak ontbreekt het in deze ‘onontgonnen gebieden’ aan basis-IT en daardoor ook aan kennis en ondersteuning. De lokale cultuur en regelgeving verschillen van de onze. Afgelegen en onherbergzame gebieden vragen om grote logistieke creativiteit. Namens onze (multinationale) klanten coördineren we volledige IT-projecten, van ontwerp tot (fysieke!) levering, implementatie

en – zeker niet onbelangrijk – beheer en onderhoud. We verbinden lokale of regionaal werkende collega’s en samenwerkingspartners, en treden voor multinationals op als aanspreekpunt voor hun hele IT-sourcing wereldwijd. Zo dragen we bij aan de ontwikkeling van de lokale industrie en stimuleren we de economie in de gebieden waarin we opereren. Maar boven alles dienen we de doelen van onze opdrachtgevers, die in deze landen bouwen aan hun strategische belangen.

Uitsluitend de hoogst aangeschreven leveranciers

Operational excellence staat altijd voorop, het leveren van de hoogste kwaliteit is ons leidende principe – waar we onze projecten ook uitvoeren. Daarom hebben we ervoor gekozen uitsluitend te werken met de hoogst aangeschreven leveranciers in onze industrie, waarmee we als Avit Group langlopende partnerships hebben. Bedrijven die stuk voor stuk toonaangevend zijn in hun markten en een stempel drukken op de digitale transformatie.

 Maximale

klanttevredenheid

We zijn een compacte en wendbare organisatie met rond de 100 medewerkers. De lijnen zijn kort, de hiërarchie is plat, de besluitvaardigheid groot. Bovendien is Avit Group zelfstandig en dus onafhankelijk. Daardoor kunnen we snel en concreet inspelen op de vragen van onze klanten.

Dankzij deze bijzondere combinatie van kwaliteit, kennis en klantgerichtheid kunnen we trots zijn op een groot aantal zeer tevreden klanten en ontvingen we in opeenvolgende jaren Cisco’s ‘Customer Satisfaction Excellence’-status voor maximale klanttevredenheid.

Ook morgen
vooroplopen

Avit Group wil niet alleen vandaag maar ook morgen vooroplopen in kwaliteit en innovatie. Dit is meer dan een statement; voor onze mensen is het feitelijk een way-of-life. De zucht naar kennis, de focus op beter worden en beter maken, zit diep in onze genen. Wij, alle medewerkers van Avit Group, stimuleren elkaar hierin. We delen informatie, helpen elkaar, dagen elkaar uit. Deze open dialoog leidt tot de beste persoonlijke prestaties – en daarmee tot het hoogst haalbare resultaat voor onze klanten.

De hoogste certificeringen

voor de hoogste kwaliteit

De kwaliteit waar we zoveel waarde aan hechten, staat of valt met de expertise van de mensen die er verantwoordelijk voor zijn. We zijn er trots op Cisco Gold Partner te zijn en binnen onze gelederen het hoogste percentage Cisco-gecertificeerde experts te hebben van alle onafhankelijke netwerkintegrators in Europa.

Deze kennisdichtheid is kenmerkend voor onze organisatie die bestaat uit zeer gedreven hyperspecialisten. Dagelijks zetten zij zich proactief in om de infrastructurele vraagstukken van onze klanten op te lossen. Dat gebeurt vanuit ons kantoor of op locatie, waar ook ter wereld.

Cisco Gold Partner

Microsoft Partner Gold Server Platform

NetApp Gold Partner

KPN Goud Business Partner

VMware Partner Enterprise Solution Provider

Axis Solution Silver Partner

Citrix Partner Solution Advisor

Milestone Platinum Partner

LG Business Partner

ISO 27001-certificering

ISO 9001-certificering

Kenniscentrum

Als networkintegrator weten we als geen ander dat je kennis moet koesteren. Zeker met de snelheid waarmee de markt en haar behoeften continu veranderen. Daarom zijn we voortdurend ‘on top’ van alle ontwikkelingen. We zien er niet alleen op toe dat onze experts en specialisten ‘leading’ blijven op hun vakgebied, maar we voelen ook de verantwoordelijkheid deze kennis uit te dragen en te delen met anderen.

Met dit doel voor ogen hebben we ons Kenniscentrum in het leven geroepen. Hier vindt u alles dat u verder op weg kan helpen bij ingewikkelde vraagstukken: case studies, whitepapers, specifieke informatie over producten enzovoort. Heeft u een specifieke probleemvraag dan kunt u altijd contact opnemen met onze Sales afdeling op telefoonnummer +31 (0)30 600 41 00.

KENNISCENTRUM

Uitsluitend de hoogst

aangeschreven leveranciers

Operational excellence staat voorop, het leveren van de hoogste kwaliteit is ons leidende principe. Daarom hebben we ervoor gekozen uitsluitend te werken met de hoogst aangeschreven leveranciers in onze industrie,

waarmee we als Avit langlopende partnerships hebben. Bedrijven die stuk voor stuk toonaangevend zijn in hun markten en een stempel drukken op de digitale transformatie.

Cisco (NASDAQ: CSCO), opgericht in 1984, was oorspronkelijk vooral gespecialiseerd in routers. Routers en switches vormen de ruggengraat van het internet. Meer dan 80% van de basis-technologieën van het internet is afkomstig van Cisco.

NetApp is een toonaangevende leverancier van innovatieve storage- en datamanagement-oplossingen die organisaties wereldwijd helpen hun informatie op te slaan, te beheren, te beschermen en te behouden. Het hoofdkantoor is gevestigd in Sunnyvale, Californië. NetApp is NASDAQ-100-genoteerd en behoort tot de Fortune 500-bedrijven.

Microsoft (NASDAQ: MSFT), opgericht in 1975, is ’s werelds grootste softwarebedrijf met wereldwijd meer dan 100.000 medewerkers in ruim 60 landen. Microsoft ontwikkelt, verspreidt, licenseert en ondersteunt o.a. MKB, grootzakelijke bedrijven en overheden.