WERKEN BIJ AVIT

Avit: vooroplopen in

de digitale transformatie

De digitalisering van onze samenleving is onontkoombaar. Wie zijn ogen ervoor sluit en niet mee-ontwikkelt, blijft met lege handen achter. Zo zien we het bij Avit, en als innovatieve netwerkintegrator gaan we zonder terughoudendheid mee in deze transformatie.

We maken er deel van uit, staan er middenin, sterker nog: lopen regelmatig voorop. Omdat we overtuigd zijn van de kansen die een ‘digital business’ en een digitale samenleving bieden. En omdat we vinden dat je zulke kansen ook met twee handen aan moet grijpen.

Vacatures

Service Delivery Manager (m/v)
Bekijk de vacature

Ben jij de brug tussen klant en onze onderneming en ga jij voor de hoogst haalbare kwaliteit?

Fulltime

Support Engineer 2e lijn – Microsoft (m/v)
Bekijk de vacature

Is ondersteuning bij complexe ICT vraagstukken op het gebied van Microsoft jou op het lijf geschreven? Wil je graag jouw kennis en ervaring inzetten om anderen verder te helpen?

Fulltime

Support Engineer 2e lijn – Collaboration (m/v)
Bekijk de vacature

Is ondersteuning bij complexe ICT vraagstukken op het gebied van Collaboration jou op het lijf geschreven? Wil je graag jouw kennis en ervaring inzetten om anderen verder te helpen?

Fulltime

Support Engineer 2e lijn – Networking (m/v)
Bekijk de vacature

Is ondersteuning bij complexe ICT vraagstukken jou op het lijf geschreven? Wil je graag jouw kennis en ervaring inzetten om anderen verder te helpen? Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar meerdere Support (Network) Engineers.

Fulltime

Account Manager- België (m/v)
Bekijk de vacature

Wil jij samen met ons onze nieuwe locatie in België van de grond krijgen, iets moois op te bouwen en toe te werken naar eenzelfde succes als onze business in Nederland en Afrika?

Fulltime

Cisco Support Engineer (Luanda, Angola)
Bekijk de vacature

Do you feel right at home resolving complex IT issues? Would you like to use your knowledge and experience to help others? To expand our current team at our office in Luanda, Angola, we are looking for a full-time Cisco Support Engineer.

Fulltime

Cisco System Engineer (Luanda, Angola)
Bekijk de vacature

Do you feel right at home resolving complex IT issues? Would you like to use your knowledge and experience to help others? To expand our current team at our office in Luanda, Angola, we are looking for a full-time Cisco System Engineer.

Fulltime

Software Engineer (Developer)
Bekijk de vacature

Verzorg jij graag de implementaties van diverse oplossingen bij onze klanten?

Fulltime

Cisco System Engineer – Wireless
Bekijk de vacature

Ben jij gespecialiseerd in Cisco Wireless en wil je graag je kennis en kunde over o.a. in- en outdoor WiFi-oplossingen in de praktijk brengen?

Fulltime

Zo dynamisch als de wereld waarin we werken

Deze overtuiging zie je terug in onze organisatie, die minstens zo dynamisch is als de wereld waarin we werken. Hoe divers onze mensen ook zijn, ze hebben één ding gemeen: een bijna onbedwingbare ‘drive’ om kennis te verzamelen, nieuwe inzichten op te doen, slimme technologieën te ontdekken en te ontwikkelen. Meer weten, verder kijken en alles wat je aanpakt beter maken. Vanaf dag één is dat zo geweest en als het aan ons ligt zal het niet veranderen.

c-t-a@2x

Versterk ons team

Laat jij je als IT-professional ook leiden door kennis, kunde, collegialiteit en doelgerichtheid? Bekijk de vacatures of neem contact op met onze HR afdeling op telefoonnummer +31 (0)88 032 10 32.

CONTACTFORMULIER
 
BEL ME TERUG
 
CHATSESSIE ONLINE

Presteren in een ‘challenging’ cultuur

Onze klanten vertrouwen op de kwaliteit die we hen beloven. Betrouwbaarheid en beschikbaarheid, nu en in de toekomst, zijn van essentieel belang. We leveren zoals afgesproken, binnen tijd en budget, volgens de hoogst haalbare kwaliteitseisen. Ook de kwaliteit van onze mensen moet daarom van het hoogste niveau zijn. Binnen Avit is niemand die daaraan twijfelt; ongevraagd volgt iedereen zijn eigen zoektocht naar meer kennis, meer vakkundigheid, meer inzicht in de complexiteit van nieuwe technologieën. Collega’s helpen elkaar, delen informatie, dagen elkaar uit. Niet alleen ons vakgebied is ‘challenging’, ook onze cultuur is dat. We hebben een eigen werkwijze voor interne kennisontwikkeling en investeren bovengemiddeld in trainingen en opleidingen. We stimuleren je de hoogste certificeringen te halen. Als je ervoor gaat, kun je veel bereiken. Eigen initiatief wordt beloond; wie zijn waarde bewijst, kan snel doorgroeien.

Het beste uit jezelf halen

Wil je dus nú werken met de techniek van morgen? Met materialen van alleen de beste leveranciers? Leren van je collega’s, van onze partners, beter worden, slimmer worden? Samen met ruim 90 collega-professionals excelleren in kennis en aanpak om onze klanten mee te nemen naar de toekomst? Wil je het beste uit jezelf halen? Kijk dan meteen bij onze vacatures of neem contact op met Marike de Vries voor nóg meer informatie over Avit.

c-t-a@2x

Versterk ons team

Wil je dus nu werken met de techniek van morgen? Neem contact op
met onze HR afdeling op telefoonnummer +31 (0)88 032 10 32.

CONTACTFORMULIER
 
BEL ME TERUG
 
CHATSESSIE ONLINE

Gecertificeerd werkgever