Avit Header 3

SD-WAN

SD-WAN: betere verbindingen tegen lagere kosten

Door de opkomst van SaaS applicaties, Collaboration software, met internet verbonden apparaten, de Cloud en big data, worden snelle verbindingen steeds kritischer. Applicatie verkeersstromen veranderen continue. Steeds meer organisaties ontdekken de voordelen van SD-WAN, het snelle Software-Defined Wide Area Network (SDWAN). SDWAN is niet alleen goedkoper en sneller dan de traditionele MPLS-verbinding maar biedt vooral ook meer flexibiliteit. U kunt gebruik maken van meerdere type verbindingen: Internet, glasvezel, ADSL, 4&5G, enz.. Daardoor ontstaat maximale flexibiliteit en wordt opschalen eenvoudig. Door een lijn toe te voegen ontstaat meer bandbreedte. SD-WAN maakt verbindingen betrouwbaar: als een lijn wegvalt, schakelt u automatisch over naar een andere lijn zonder downtime. Met SDWAN kunt u eenvoudig en snel bepalen welke applicatie welke lijn gebruikt, en welke prioriteit deze over het Wide Area Network krijgt.

SD-WAN as a service: ontdek alle voordelen

Een netwerk dat altijd werkt, zonder haperen. Dat snel en betrouwbaar is, dat altijd en overal te bereiken is. Een netwerk waar u snel nieuwe locaties aan toevoegt en/of wijzigingen doorvoert, dat eenvoudig vanuit een centraal punt is te beheren, veilig is (Security by design!) en naadloos valt uit te breiden naar meerdere publieke Clouds. SD-WAN biedt dit allemaal. Niet zo gek dus dat in een tijd waarin - volgens Gartner - meer dan 75 procent van alle enterprises bezig zijn met een cloud-first-strategie, steeds meer organisaties kiezen voor SDWAN.

SD-WAN sluit naadloos aan bij de wereldwijde trend die een verschuiving laat zien van bezit naar gebruik. U hoeft het WAN dus niet zelf te kopen, maar neemt het bij Avit af als dienst. Zo heeft u er geen omkijken meer naar.

Avit kiest altijd voor de persoonlijke benadering, waardoor we snel kunnen schakelen. We denken met u mee van begin tot eind en ontzorgen u volledig. Daarnaast bieden wij 24/7 support.

SD-WAN: het slimme netwerk voor optimale cloudconnectiviteit

SD-WAN is sterk in opkomst. Steeds meer organisaties ontdekken het Software-Defined Wide Area Network als alternatief voor dure MPLS-lijnen. SDWAN is het nieuwe MPLS wordt wel gezegd. SD-WAN levert echter niet alleen een kostenbesparing op. Het zorgt ook voor snelle verbindingen en bovenal voor flexibiliteit. Omdat u over meerdere lijnen beschikt, is opschalen eenvoudig. U voegt makkelijk meerdere locaties toe. Daarnaast is SD-WAN betrouwbaarder en levert het meer kwaliteit. Als een lijn wegvalt, schakelt het systeem automatisch over op een andere.

Een ander voordeel is de connectiviteit met de cloud, met SD-WAN heeft u toegang tot verschillende services. U bent niet afhankelijk van één provider.

Door SD-WAN af te nemen als dienst hoeft u geen grote investering vooraf te doen en wordt u volledig ontzorgd. Avit denkt met u mee van begin tot eind en kan u ook beheer en onderhoud uit handen nemen.

Avit Blok 2 gespiegeld
Avit mockup Infographic

Infographic | SD-WAN: 94% betere prestaties, 65% minder kosten

Een netwerk dat altijd werkt, zonder haperen en snel en betrouwbaar is. SD-WAN biedt het allemaal. Lees meer over de voordelen van SD-WAN en de toegevoegde waarde van Avit.

Download infographic keyboard_arrow_right
Avit mockup Whitepaper

Whitepaper | Waarom de toekomst van het WAN software-defined is

Voor bedrijven die snel meer locaties aan hun netwerk willen verbinden of aan hun netwerk willen toevoegen is SD-WAN dé oplossing. Lees meer over de belangrijkster aanjagers in onze whitepaper.

Download whitepaper keyboard_arrow_right
Avit mockup Reference Case

Reference Case | ASICS en Avit

ASICS ging voor de implementatie van SD-WAN de samenwerking aan met Avit. Lees meer over de uitdaging van ASICS en de kenmerken en terugverdientijd van SD-WAN in de reference case.

Download reference case keyboard_arrow_right

Contate-Nos