Financieel/ administratief medewerker, 32-40 ( m/v)

32-40 uur

Voor onze locatie: Emmeloord zijn wij op zoek naar een financieel/ administratief medewerker.

Avit is een innovatieve netwerkintegrator. We zijn een platte organisatie met circa 120 medewerkers waarin iedereen telt. Hard werken is heel gewoon bij Avit. We zijn zakelijk en resultaat gedreven, maar werk moet vooral ook leuk zijn. Met enige regelmaat worden er vanuit de groep initiatieven genomen voor informele activiteiten. Voor ons snelgroeiende organisatie zijn we op zoek naar een:

Financieel/administratief medewerker, 32-40 uur (m/v)

Wat houdt de functie in?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het zorgdragen van de administratieve verwerking van bedrijfsinformatie. Dit omvat onder andere het volgende:

  • De verwerking van financiële-, personele- en bedrijfsprocesgegevens.
  • Afhandeling van diverse (telefonische) contacten en het uitvoeren van order entry activiteiten en debiteurenbeheer.
  • Crediteurenadministratie; het ophalen, inboeken en verwerken van facturen, de controle van de facturen en het klaarzetten van betalingen
  • Debiteurenadministratie; het correct verwerken van betalingen en indien nodig het nabellen van debiteuren
  • Overige administratieve taken; het aanmaken en bijhouden van vaste journaalposten, controle van de tussenrekeningen facturatie.

Wat is jouw profiel?

Je hebt een secretariële of administratieve opleiding genoten op minimaal MBO niveau 4 met aanvullend een opleiding basiskennis boekhouding. Relevante werkervaring is een pré. Daarnaast ben je representatief en communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal. Accuratesse, flexibiliteit én stressbestendigheid zijn bij jou belangrijke eigenschappen.

Wat mag je van ons verwachten?

Naast een goed salaris bieden we je prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Werken bij Avit betekent dat je actief bent in een dynamische omgeving met veel wisselende werkzaamheden. Bij Avit geloven wij in het ontplooien van de talenten van onze medewerkers. Daarom krijg je volop kansen om je kennis en kunde uit te bouwen. Een uitdagende werkomgeving met ruimte voor eigen initiatieven, ontplooiing en opleidingsmogelijkheden. Avit is een gezellig bedrijf om voor te werken, waar sfeer en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Regelmatig worden informele activiteiten georganiseerd om collega’s ook buiten het werk te leren kennen.


Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan je CV en motivatie naar hr@avitgroup.com voor
1 maart 2020. Meer informatie? Neem dan contact op met Linda de Boer, bereikbaar op 06 23 25 78 46.


Acquisitie naar aanleiding van openstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld.