Teamlead Software Development Avit Integration B.V. ( M/V)

Fulltime

Voor onze locatie: Emmeloord zijn wij op zoek naar een Teamlead Software Development.

Voor Vanwege groei in de ontwikkeling van, en vraag naar, innovatieve diensten en het bieden van oplossingen voor diverse integratievraagstukken voor onze klanten, is uitbreiding van onze organisatie noodzakelijk. Wij zijn op zoek naar een Teamlead Software Development om sturing te geven aan een ‘scrumteam’ bestaande uit C# developers en richting te geven aan de verdere ontwikkeling van het team en ons development proces.

Ga jij dit doen?

Je gaat werken in een enthousiast team samen met Developers (Software Engineers), Consultants en Sales collega’s en je rapporteert rechtstreeks aan de Director van Avit Integration. Je bent verantwoordelijk voor het optimaal presteren van een scrumteam van software ontwikkelaars. In deze hoedanigheid ben je de intermediair tussen de functionele eisen en wensen van onze klanten en de Software Consultants die oplossingen creëren. Als Teamlead ben je verantwoordelijk voor een gestroomlijnd Scrumproces waarbij je samen met het team werkt aan het oplossen van integratievraagstukken en het verbeteren en uitbreiden van het Avit diensten portfolio. Je vindt het leuk om junior developers op te leiden, code te reviewen en je borgt gelijktijdig de documentatie. Daarnaast ben je leergierig, je bijt je vast in architectuur, je denkt mee aan complexe vraagstukken en je bent constant bezig om het team naar een next level te brengen.

Is dit jouw achtergrond?

Je bent een enthousiaste teamplayer, die in staat is om een klantspecifieke opdracht te definiëren en deze te toetsen op haalbaarheid. Daarnaast zorg je voor een functioneel/technisch ontwerp en je bent verantwoordelijk voor afstemming met de klant om de opdracht tot een goed resultaat te brengen. We verwachten van jou dat je in ons werkaanbod de ruimte benut om nieuwe kennis op te doen en je vaardigheden verder te ontplooien.

Je hebt ervaring in de wereld van Software. C#, PowerBI, Automated Testing, Releasemanagement, Quality Assurance, OASP, Definition of Done, etc. is terminologie waar je ervaring in hebt. Je kunt de softwarediensten en development processen van Avit verder optimaliseren waarbij je begrijpt wat de eindgebruiker verwacht. Dit rekening houdende met eenvoud op het gebied van beheer, support en onderhoud. Je bent resultaatgericht en een enthousiaste teamplayer.

Je beschikt over:

 • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau;
 • Kennis van de Agile ontwikkel methodiek (SCRUM);
 • Kennis van C#, Asp.NET, .NET Core, MVC, HTML, Javascript, JQuery, Power BI, SQL, Azure en DevOps
 • Analytisch en probleemoplossend vermogen;
 • Resultaatgericht;
 • Initiatiefrijk, creatief en innoverend;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Wordt dit jouw nieuwe werkomgeving?

De digitalisering van onze samenleving is een feit. Bedrijven en overheden in de hele wereld staan aan de vooravond of zitten midden in de transformatie naar een ‘digital business’. Wie niet meegaat, blijft met lege handen achter. Het concurrentieveld is complex, de drang naar innovatie groot. Kostenbeheersing en agility staan in wisselende volgorde op de agenda van de board – naast onderwerpen als ‘security’ of ‘Big Data’. Hoe dan ook: de kwaliteit van de IT is essentieel voor vrijwel iedere organisatie. Verminderde beschikbaarheid is een directe bedreiging, toekomstbestendigheid een must.

Bij Avit zijn we ervan overtuigd dat deze context juist nu vraagt om de slimst mogelijke investeringen in het totale IT-landschap, en dus ook in de IT-infrastructuur. Daarom investeren we zelf volcontinu in de ontwikkeling van de slimste mensen. Als ervaren netwerkintegrator weten we namelijk dat klanten zeer grote waarde hechten aan de kennis en kunde van ware specialisten. En dat zij willen kunnen vertrouwen op experts die hun businessstrategieën doelgericht door vertalen naar innovatieve netwerkoplossingen.

Met ruim 130 medewerkers zijn we een compacte en wendbare organisatie. De lijnen zijn kort, de hiërarchie is plat, de besluitvaardigheid groot. Bovendien is Avit zelfstandig en dus onafhankelijk. Daardoor kunnen we snel en concreet inspelen op de vragen van onze klanten. Dankzij deze bijzondere combinatie van kwaliteit, kennis en klantgerichtheid beschikken we al sinds een aantal jaren over Cisco’s ‘Customer Satisfaction Excellence’-status voor maximale klanttevredenheid.

Wat bieden wij jou?

Bij Avit geloven wij in het ontplooien van talenten van onze medewerkers, daarom krijgen zij volop kansen om hun kennis en kunde uit te bouwen. Een uitdagende werkomgeving met ruimte voor eigen initiatieven, ontplooiing en opleidingsmogelijkheden. Verder bieden wij interessante projecten en klantomgevingen om je opdrachten uit te voeren. Avit is een gezellig bedrijf om voor te werken, waar sfeer en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Regelmatig worden informele activiteiten georganiseerd om collega’s ook buiten het werk te leren kennen.

Maar natuurlijk ook:

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een dynamische omgeving en een plek in een enthousiast team;
 • Een smartphone en laptop behoort tot je standaard tools;
 • Een passende leaseauto.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact op met Robert van Zanten, bereikbaar via 06-22901470.

Ben je toe aan deze prachtige uitdaging?

Stuur dan je CV en korte motivatie naar Avit, t.a.v. Linda de Boer (e-mail linda.de.boer@avitgroup.com).

*Acquisitie n.a.v. openstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld.