Reference Case

Reference Case

Reference Case

ASICS en Avit: een snel en flexibel wereldwijd netwerk met SD-WAN

SD-WAN is sterk in opkomst. Steeds meer organisaties ontdekken het Software-Defined Wide Area Network als alternatief voor dure MPLS-lijnen. SD-WAN levert kostenbesparing op, zorgt voor snelle verbindingen en bovenal voor flexibiliteit. Omdat u over meerdere lijnen beschikt, is opschalen eenvoudig. U voegt makkelijk meerdere locaties toe. Daarnaast is SD-WAN betrouwbaarder en levert het meer kwaliteit. Als een lijn wegvalt, schakelt het systeem automatisch over op een andere.

ASICS ging voor de implementatie van het Software-Defined Wide Area Network (SD-WAN) de samenwerking aan met Avit. De producent van sportschoenen en -kleding is zo tevreden over de aanpak en over wat er is opgeleverd, dat Avit inmiddels hoofdaannemer is voor de IT van vrijwel alle ASICS-locaties in de EMEA-regio (Europa, Midden-Oosten en Afrika).

In deze reference case leest u meer over:

  • De uitdaging van ASICS;
  • Waarom SD-WAN een alternatief is voor dure, minder flexibele MPLS-verbindingen;
  • Wat de kenmerken zijn van SD-WAN en waarom dat voor ASICS interessant is;
  • Hoe ASICS wereldwijk locaties koppelt door SD-WAN;
  • De terugverdientijd van SD-WAN;
  • De gezamenlijke visie van ASICS en Avit.

Meer weten over de voordelen van SD-WAN voor jouw organisatie? Lees dan de whitepaper ‘Waarom de toekomst van het WAN software-defined is’ of bekijk de infographic ‘SD-WAN: 94 procent betere prestaties, 65 procent minder kosten’.