Aviation

Aviation

Sectoren keyboard_arrow_right Aviation

Avit: dé specialist in connected aviation

De luchtvaartsector groeit. Het aantal vracht- en passagiersvluchten neemt toe, wat luchthavens dwingt om hun operatie steeds efficiënter te maken. ICT speelt daarin een cruciale rol. Hoe beter de netwerken, applicaties en data zijn geïntegreerd, hoe groter de efficiencywinst zal zijn. Want alleen dan kan data eenmalig worden verzameld en voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Avit is uw partner voor de integratie van netwerken, systemen én data.

Wij integreren alle systemen die gebruikmaken van het IP-netwerk: van telefonie, bagage-afhandelingssystemen en CCTV tot de software waar de verkeersleiders mee werken, digital signage in de aankomst- en vertrekhal, sensoren en andere IoT-toepassingen om te monitoren hoe passagiersstromen zich over de luchthaven bewegen. De kansen die ontstaan om de operatie efficiënter in te richten, slim gebruikmakende van alle data die voorhanden is, nemen toe. Maar tegelijkertijd stijgt ook complexiteit van de IT-omgeving, niet in de laatste plaats het beveiligingsvraagstuk. Avit kent die complexiteit en weet wat er nodig is om de kansen te verzilveren.

6 redenen om voor Avit te kiezen

  • Wereldwijd hoogste percentage gecertificeerde Cisco engineers
  • Cisco Global Capital Partner of the year 2018
  • Cisco EMEAR & North Capital Partner of the year 2018
  • Cisco North & Nederland Software Partner of the year 2018
  • Cisco Nederland Customer Experience Partner of the Year 2018
  • Internationale R&D afdeling garandeert oplossingen op maat
Avit vervangt ontwerp en implementeert wireless netwerk van Ethiopian Airlines

Avit vervangt ontwerp en implementeert wireless netwerk van Ethiopian Airlines

Ethiopian Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij van Afrika. Het is niet alleen een airline, maar het bedrijf exploiteert ook de luchthavens in Ethiopië, ze leiden piloten in Afrika en zelfs daarbuiten op en onderhouden vliegtuigen van airlines over de hele wereld.

Avit heeft voor Bole International Airport in Addis Abeba het indoor en outdoor wireless mesh-netwerk ontworpen en uitgerold. Dit netwerk wordt gebruikt door alle medewerkers: van piloten tot kantoorpersoneel en van bagage-afhandelaars tot de gastvrouwen op de luchthavens en in de airfield bussen. Het netwerk omvat het hele buitenterrein van de luchthaven, de kantoren en de terminals.

Op dit moment is Avit bezig met de uitrol van het draadloze netwerk voor de passagiers. En zijn we betrokken bij de plannen bij de bouw van de nieuwe terminals. In deze projecten kijken we voortdurend naar de kansen die ontstaan door integratie van infrastructuur, applicaties en data. Op die manier bouwen we aan een veilige, geïntegreerde en connected dienstverlening.

Cloud Connected Dienstverlening keyboard_arrow_right

Schaalbaar, betaalbaar

Schaalbaar, betaalbaar

Onze dienstverlening wordt als één maandelijks supportabonnement doorbelast op basis van operationele kosten (OPEX). De aanvangsinvestering betreft met name lokale componenten (zoals routers en switches, werkplekken, televisieschermen of CCTV-camera’s). Ook deze kosten kunnen opgenomen worden in het OPEX-model. De oplossing is flexibel en kan naar behoefte op- of afgeschaald worden. Afrekenen gaat op basis van gebruik, zodat teveel betalen uitgesloten is. Daarnaast brengt Cloud Connected Hospitality andere aanzienlijke besparingen binnen bereik, bijvoorbeeld in ruimte, personeel en energie.