Hospitality

Hospitality

Sectoren keyboard_arrow_right Hospitality

Avit: Cloud-services voor hotels en resorts

De hospitality-sector is een sterk concurrerende omgeving. Er is sprake van een voortdurende strijd om de gast die steeds weer hogere en andere eisen stelt. Wie wil reserveren, moet een ‘customer journey’ ervaren die niets meer te wensen overlaat. ‘Short stay’-gasten zijn het best gediend met zeer snelle en efficiënte processen (bijvoorbeeld bij het in- en uitchecken). Voor wie langer blijft, gelden weer andere maatstaven voor gasttevredenheid.

De beschikbaarheid van IT-voorzieningen bijvoorbeeld, of het aanbod aan entertainment. En ook aan de nazorg, noodzakelijk om herhalingsbezoek te stimuleren, mag niets ontbreken. Daarbij geldt dat de kostendruk steeds hoger wordt. Zeker in de hospitality-sector is het zoeken naar de balans tussen de laagste kosten en de hoogst haalbare kwaliteit.

Hieronder ziet u het resultaat van onze samenwerking met GR8 Nederland en de digitalisering van hun hotels.

Download Product Paper Adviesgesprek aanvragen

6 redenen om voor Avit te kiezen

  • Wereldwijd hoogste percentage gecertificeerde Cisco engineers
  • Cisco Global Capital Partner of the year 2018
  • Cisco EMEAR & North Capital Partner of the year 2018
  • Cisco North & Nederland Software Partner of the year 2018
  • Cisco Nederland Customer Experience Partner of the Year 2018
  • Internationale R&D afdeling garandeert oplossingen op maat
Cloud Connected Hospitality: geïntegreerde cloud-oplossingen

Cloud Connected Hospitality: geïntegreerde cloud-oplossingen

Als netwerkintegrator is Avit gespecialiseerd in deze balans tussen kosten en kwaliteit te managen. En wat minstens zo belangrijk is: we ontzorgen onze hospitality-klanten in hoge mate met een volledig geïntegreerd serviceconcept: Cloud Connected Hospitality. Een concept voor cloud-dienstverlening met inmiddels meer dan 40 aangesloten bedrijven in Nederland, Duitsland, België en Spanje. Al onze producten en diensten komen hierin samen. Met onze enterprise-network- en dataservices verbinden en centraliseren we het volledige IT-landschap, dat we via een directe connectie onderbrengen in onze cloud-infrastructuur. Het hotelnetwerk, hotspotservices, server-, storage- en backupfunctionaliteit, beveiligingsinfrastructuur, camerabewaking, telefonie, IP-televisie en hotelapplicaties: alle IT-diensten faciliteren, beheren en bewaken we centraal vanuit de cloud.

Handen vrij voor dagelijkse bedrijfsprocessen

Handen vrij voor dagelijkse bedrijfsprocessen

Dankzij Cloud Connected Hospitality houden onze opdrachtgevers hun handen vrij voor hun dagelijkse bedrijfsprocessen. De complexiteit van de IT, en de vele uitdagingen die hieruit voortkomen, nemen wij over. Alle bedrijfskritische IT-diensten monitoren en ondersteunen we, 7 dagen in de week, 24 uur per dag. We vormen voor onze klanten bovendien een ‘single-point-of-contact’: we treden op als intermediair tussen de klant en al zijn andere IT-leveranciers. Zo ontzorgen we de klant als het gaat om onderhoud van de IT en bewaken we de kwaliteit.

Download Case: Cloud Connected Hotel keyboard_arrow_right

Schaalbaar, betaalbaar

Schaalbaar, betaalbaar

Onze dienstverlening wordt als één maandelijks supportabonnement doorbelast op basis van operationele kosten (OPEX). De aanvangsinvestering betreft met name lokale componenten (zoals routers en switches, werkplekken, televisieschermen of CCTV-camera’s). Ook deze kosten kunnen opgenomen worden in het OPEX-model. De oplossing is flexibel en kan naar behoefte op- of afgeschaald worden. Afrekenen gaat op basis van gebruik, zodat teveel betalen uitgesloten is. Daarnaast brengt Cloud Connected Hospitality andere aanzienlijke besparingen binnen bereik, bijvoorbeeld in ruimte, personeel en energie.