SECTOR > HOSPITALITY

Avit: Cloud-services
voor hotels en resorts

De hospitality-sector is een sterk concurrerende omgeving. Er is sprake van een voortdurende strijd om de gast die steeds weer hogere en andere eisen stelt. Wie wil reserveren, moet een ‘customer journey’ ervaren die niets meer te wensen overlaat. ‘Short stay’-gasten zijn het best gediend met zeer snelle en efficiënte processen (bijvoorbeeld bij het in- en uitchecken). Voor wie langer blijft, gelden weer andere maatstaven voor gasttevredenheid.

De beschikbaarheid van IT-voorzieningen bijvoorbeeld, of het aanbod aan entertainment. En ook aan de nazorg, noodzakelijk om herhalingsbezoek te stimuleren, mag niets ontbreken. Daarbij geldt dat de kostendruk steeds hoger wordt. Zeker in de hospitality-sector is het zoeken naar de balans tussen de laagste kosten en de hoogst haalbare kwaliteit.

NEEM CONTACT OP

6 redenen om te kiezen
voor Avit?

c-t-a@2x

Praat direct verder

Doorpraten over de kansen van IT voor de hospitality-sector?
Neem contact op met onze Sectormanager Hospitality Evert Smit via
+31 (0)6 53 50 13 82 of evert.smit@avitgroup.com.

CONTACTFORMULIER
 
BEL ME TERUG
 
CHATSESSIE ONLINE

“Ze zijn er echt op uit de kosten voor ons zo laag mogelijk te houden. Dan doe je het bij een familiebedrijf dus gewoon goed.”

Gert van der Valk, managing director Van der Valk Hotel Hoorn

“Op 1 juli 2014 openden we ons nieuwe hotel in Hoorn. 155 kamers, verschillende bars, twee restaurants, een zwembad op de veertiende verdieping. Boardrooms, ruimtes voor evenementen. En dan nog een bioscoop met vijf zalen én een casino. Op die manier kunnen we onze gasten de totaalbelevenis bieden die ze tegenwoordig verwachten. Maar dan moet wel alles werken. Uitval van de IT is dus onacceptabel. Richting gasten, maar ook voor onze eigen mensen. Die moeten we maximaal faciliteren. Goed en snel werkende systemen, uitstekende connectiviteit, één platform waarop alles samenkomt – veilig, afgeschermd, maar wel toegankelijk. Zulke complexiteit kun je aan Avit wel overlaten, dat wisten we van eerdere ervaringen. Medio 2013 gingen we met ze in gesprek, na drie maanden lag er een offerte. En ja, daar schrik je even van, ook al weet je een beetje waar je over praat. Maar we willen de beste producten en de beste oplossing, en dus ook de beste mensen. Eenmaal aan de slag krijg je één projectmanager, één aanspreekpunt voor iedereen. Heel duidelijk. Ze voeren ook de regie over onze andere IT-leveranciers; voor het kassasysteem of de beveiliging werken we nu eenmaal met specialisten. En uiteindelijk komt dan alles wat je bedacht hebt voor 95 procent uit. De overige vijf procent is in het vervolg geregeld. Ook daarin pakken ze de leidende rol. Het is een beetje een Fortuyn-verhaal. Ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen. No nonsens, zo zitten wij ook in elkaar. Ze zijn er echt op uit de kosten voor ons zo laag mogelijk te houden en gaan voor de lange termijn. Dan doe je het bij een familiebedrijf dus gewoon goed.”

Handen vrij voor dagelijkse bedrijfsprocessen

Dankzij Cloud Connected Hospitality houden onze opdrachtgevers hun handen vrij voor hun dagelijkse bedrijfsprocessen. De complexiteit van de IT, en de vele uitdagingen die hieruit voortkomen, nemen wij over. Alle bedrijfskritische IT-diensten monitoren en ondersteunen we, 7 dagen in de week, 24 uur per dag. We vormen voor onze klanten bovendien een ‘single-point-of-contact’: we treden op als intermediair tussen de klant en al zijn andere IT-leveranciers. Zo ontzorgen we de klant als het gaat om onderhoud van de IT en bewaken we de kwaliteit.

c-t-a@2x

Praat direct verder

Wilt u weten hoe wij u volledig ontzorgen? Neem dan contact op
met onze Sectormanager Hospitality Evert Smit via +31 (0)6 53 50 13 82
of evert.smit@avitgroup.com.

CONTACTFORMULIER
 
BEL ME TERUG
CHATSESSIE ONLINE

Artikelen

Microsoft stopt met ondersteuning Office 2007

18-09-2017|

Microsoft heeft aangekondigd dat de ondersteuning van Microsoft Office 2007 per 10 oktober 2017 komt te vervallen. Er wordt vanaf deze datum geen support meer geboden en er zullen geen nieuwe beveiligingsupdates komen. Indien er [...]

Avit ontvangt ISO 27001-certificaat voor informatiebeveiliging

12-09-2017|

Avit Systems B.V. heeft het ISO 27001-certificaat voor informatiebeveiliging behaald. Bij het samenvoegen van Avit en Xantes (in 2015) is ervoor gekozen om zowel de focus als de processen van de organisatie onder de loep [...]

Cisco lanceert Software Defined Access

10-08-2017|

Software Defined Networking (SDN) is een trend in de markt waar veel Enterprise netwerkomgevingen naar op zoek zijn. Het doel van SDN is het netwerk aan te sturen vanuit een centrale controller en daarmee minder [...]