ICT

ICT

Sectoren keyboard_arrow_right ICT

Avit: faciliteren van groei en innovatie

Specialisten in IT, zoals service providers en softwareontwikkelaars, vormen de ‘frontrunners’ van de informatie- en communicatie-industrie. Vanuit de aard van hun core business zetten zij in veel gevallen de toon bij technologische ontwikkelingen. Door de felle concurrentie in hun industrie en de snelheid van de ontwikkelingen, moeten zij zich onderscheiden en blijven innoveren. Tegelijk moeten zij hun kostenniveau scherp in de gaten houden. Hiervoor hebben zij feilloze ondersteunende middelen nodig die hen alle ruimte geven voor groei en innovatie.

Als ‘facilitator’ van ondernemingen in de ICT hebben we bij Avit een zelfde focus op continue innovatie. Het is een voorwaarde om onze klanten blijvend te kunnen bedienen met de best mogelijke kwaliteit. Maar het zit ook in onze eigen organisatie om het maximale te halen uit onze eigen mensen en onze partners. Niet voor niets onderscheiden we ons door een zeer hoge kennisdichtheid en werken we met een ecosysteem dat bestaat uit de top in de informatietechnologie.

Download whitepaper(s) Adviesgesprek aanvragen

6 redenen om voor Avit te kiezen

  • Wereldwijd hoogste percentage gecertificeerde Cisco engineers
  • Cisco Global Capital Partner of the year 2018
  • Cisco EMEAR & North Capital Partner of the year 2018
  • Cisco North & Nederland Software Partner of the year 2018
  • Cisco Nederland Customer Experience Partner of the Year 2018
  • Internationale R&D afdeling garandeert oplossingen op maat
Meer budget voor innovatie en groei

Meer budget voor innovatie en groei

Onze totale dienstverlening is gericht op het ontzorgen van serviceproviders en softwareontwikkelaars. De flexibiliteit, schaalbaarheid en resources die we bieden, geven hen de wendbaarheid en ruimte om nieuwe technologieën te adopteren en te beantwoorden aan de steeds hogere eisen van de markt. Met onze enterprise-network- en datacenterdienstverlening maken we het mogelijk IT-taken te automatiseren, implementatieprocessen te versnellen en de time-to-market te verkorten. We hebben ervaring met multidatacenter-omgevingen en hyperconverged-infrastructuren. Cisco’s SDN-oplossing Application Centric Infrastructure (ACI) – waarvoor we als eerste in de markt gecertificeerd werden – rolden we zowel voor klanten als onszelf succesvol uit. We helpen de aanzwellende datastromen te kanaliseren en data beschikbaar te maken voor Big Data-toepassingen. We bewaken de veiligheid van data en systemen met onze Security-oplossingen. Onze Collaboration-diensten zorgen dat eigentijdse vormen van (grensoverschrijdende!) samenwerking probleemloos en inspirerend verlopen. En dankzij onze zeer betrouwbare cloud-connected dienstverlening (Avit-Xantes heeft het Master-certificaat CMSP voor de diensten IaaS en DaaS) en uitgebreide financieringsmogelijkheden (OPEX/CAPEX) gaan de kosten omlaag en blijft meer budget over voor innovatie.

Sparringpartner en kennisprovider

Sparringpartner en kennisprovider

Avit is een sterk kennis- en kwaliteitgedreven organisatie. Dat is terug te zien in het zeer hoge aantal certificeringen van onze mensen en ons bedrijf. We hebben procentueel gezien het hoogste aantal Cisco-gecertificeerde engineers in Europa. Daarnaast beschikken onze professionals over relevante certificeringen van diverse andere toonaangevende partners. Voor veel van onze ICT-klanten, maar ook voor collega-bedrijven, maakt ons dat tot een belangrijke sparringpartner en kennisprovider op het gebied van IT.

Certificeringen keyboard_arrow_right