SECTOR > ICT

Avit: faciliteren
van groei en innovatie

Specialisten in IT, zoals service providers en softwareontwikkelaars, vormen de ‘frontrunners’ van de informatie- en communicatie-industrie. Vanuit de aard van hun core business zetten zij in veel gevallen de toon bij technologische ontwikkelingen. Door de felle concurrentie in hun industrie en de snelheid van de ontwikkelingen, moeten zij zich onderscheiden en blijven innoveren. Tegelijk moeten zij hun kostenniveau scherp in de gaten houden. Hiervoor hebben zij feilloze ondersteunende middelen nodig die hen alle ruimte geven voor groei en innovatie.

Als ‘facilitator’ van ondernemingen in de ICT hebben we bij Avit een zelfde focus op continue innovatie. Het is een voorwaarde om onze klanten blijvend te kunnen bedienen met de best mogelijke kwaliteit. Maar het zit ook in onze eigen organisatie om het maximale te halen uit onze eigen mensen en onze partners. Niet voor niets onderscheiden we ons door een zeer hoge kennisdichtheid en werken we met een ecosysteem dat bestaat uit de top in de informatietechnologie.

NEEM CONTACT OP

6 redenen om te kiezen
voor Avit?

c-t-a@2x

Praat direct verder

Wilt u weten hoe we uw groei en innovatie kunnen faciliteren?
Neem dan contact op met onze accountmanager Joel Altyzer via
+31 (0)6 49 92 13 16 of joel.altyzer@avitgroup.com.

CONTACTFORMULIER
 
BEL ME TERUG
CHATSESSIE ONLINE

“Avit levert geïntegreerde ICT oplossingen voor SaaS dienstverlener Keylane”

Sebastiaan van Nisius, Manager SaaS Operations bij Keylane

“Keylane ontwikkelt en im­plementeert software die de kernprocessen van verzekeraars en pensioeninstellingen faciliteert, bijvoorbeeld voor het beheer van polissen en schade­dossiers. In het verleden gebeurde dat op maat en ‘on premise’, maar de dynamiek in de markt deed Keylane besluiten over te stappen op standaard software ‘as a service, vanuit de Cloud. De door Keylane ontwikkelde SaaS dienstverlening (geheel in eigen beheer en zonder tussenkomst van derden) biedt Keylane’s klanten duidelijkheid over de integriteit van hun systemen en data, biedt een hoge mate van veiligheid en Keylane voorziet in een migratie zonder risico’s.”

“Avit heeft actief meegedacht over de architectuur en hoe Keylane de hosting probleemloos uit kon voeren. “Het was echt teamwork. ‘IJzer’ leveren kan iedereen, maar de architecten van Avit zoch­ten serieus mee naar de beste aanpak. Niet vanuit sales-op­tiek, maar redenerend vanuit kwaliteit en toewerkend naar een oplossing, ook als die van een ander moest komen. Inhoudelijk discussiëren op zo’n hoog niveau met een leverancier, dat vind ik uniek, dat waren we zo niet gewend” aldus Sebastiaan van Nisius, Manager SaaS Operations bij Keylane.”

Lees ook de uitgebreide Case study van Keylane.

“Geen hinder van technisch gedoe, onze telefonie werkt altijd. Het is gewoon een waanzinnig degelijk bedrijf.”

Edwin de Haas, directeur/eigenaar van Canvass Company

“Canvass Company helpt zakelijke dienstverleners in bijvoorbeeld IT, telecom en de financiële wereld hun salesperformance te verbeteren. We hebben daarvoor een zeer goed ingericht proces dat het salesteam naar een hoger plan brengt en de omzet vergroot. Voor onze opdrachtgevers maken we onder andere afspraken met potentiële klanten op directieniveau. Onze mensen bellen veel en actief, en voeren inhoudelijke gesprekken die tot een concreet vervolg moeten leiden. Telefonie is voor ons dan ook een kritisch onderdeel in het proces: het moet gewoon altijd werken. Toen we tien jaar geleden begonnen met vijf man was dat al mijn belangrijkste eis. Een zo hoog mogelijke uptime, en verder de nieuwste technologie, maar geen hinder van technisch gedoe; en ook nog schaalbaar. Samen met Avit kwamen we tot een maatwerk-oplossing voor een vorm van managed-telefoniedienstverlening waarvan we nog steeds met succes gebruik maken. Inmiddels zijn we doorgegroeid naar vijftig werkplekken, en op piekmomenten zelfs nog meer. Als we snel op willen schalen, regelt Avit dat. Alles wordt gemanaged vanuit de cloud; van updates en dergelijke merken we niks. Ons systeem is redelijk complex en gekoppeld aan onze IT-omgeving. Die hebben we uitbesteed aan een andere partner, maar Avit heeft in goed overleg de integratie geregeld. Daar hebben we weinig aan hoeven doen. Wat kan ik er nog meer over zeggen? Het is gewoon een waanzinnig degelijk bedrijf.”

Sparringpartner en kennisprovider

Avit is een sterk kennis- en kwaliteitgedreven organisatie. Dat is terug te zien in het zeer hoge aantal certificeringen van onze mensen en ons bedrijf. We hebben procentueel gezien het hoogste aantal Cisco-gecertificeerde engineers in Europa. Daarnaast beschikken onze professionals over relevante certificeringen van diverse andere toonaangevende partners. Voor veel van onze ICT-klanten, maar ook voor collega-bedrijven, maakt ons dat tot een belangrijke sparringpartner en kennisprovider op het gebied van IT.

c-t-a@2x

Praat direct verder

Geïnteresseerd in de netwerktechnologie waarmee we uw ambities
helpen waarmaken? Neemt u dan contact op met onze accountmanager
Joel Altyzer via +31 (0)6 49 92 13 16 of joel.altyzer@avitgroup.com.

CONTACTFORMULIER
 
BEL ME TERUG
CHATSESSIE ONLINE

Artikelen

Servicepunt71 besteedt beheer ICT-infrastructuur uit aan Avit

10-04-2018|

Nieuwegein, 10 april 2018 - Servicepunt71 verzorgt de interne bedrijfsvoering voor de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Zoeterwoude en het samenwerkingsorgaan Holland Rijnland. De organisatie heeft na het doorlopen van een aanbestedingsprocedure het volledige beheer van [...]

Avit sluit partnerovereenkomst met IQ Messenger

31-01-2018|

Avit heeft een partnerovereenkomst gesloten met IQ Messenger. Middels dit softwareplatform kunnen verschillende bestaande traditionele communicatiesystemen en gebouwbeheersystemen met elkaar communiceren waardoor er verschillende nieuwe functionaliteiten ontwikkeld kunnen worden. IQ Messenger is een alarmerings- en [...]

Zorg dat u weet welke apparaten gebruikmaken van uw infrastructuur!

16-01-2018|

De afkorting 'GDPR' zou intussen ingeprent moeten staan bij iedere ondernemer en iedere manager die gebruikmaakt van privacygevoelige gegevens van klanten en partners. 25 mei is het zover. Vanaf dat moment moeten organisaties in Europa [...]