SECTOR > INDUSTRIE

Avit: faciliteren van
de digitale transformatie

Wat voor ondernemingen in het algemeen geldt, gaat zeker op voor productiebedrijven: de uitdagingen door een aaneenschakeling van externe factoren zijn groot. Nieuwe businessmodellen (online!), toenemende concurrentie door vrije-marktverkeer, mondige en kritische consumenten, steeds hogere kwaliteitseisen, verscherpte wet- en regelgeving: het zijn slechts een paar voorbeelden van factoren die de druk doen stijgen.

Ondernemingen zullen kostenefficiënter moeten produceren, hun time-to-market verkorten, differentiëren en diversifiëren, de klanttevredenheid verhogen, innoveren. En dat roept vragen op. Vragen die deels beantwoord zullen worden met behulp van IT.

NEEM CONTACT OP

6 redenen om te kiezen
voor Avit?

c-t-a@2x

Praat direct verder

Behoefte aan een inspirerend gesprek over de uitdagingen van
kennisintensieve industrieën? Neemt dan contact op met onze
accountmanagers Hamid Abedini via +31 (0)6 53 280 767 of
hamid.abedini@avitgroup.com of met Umut Kiliçarslan via
+31 (0)6 44 94 01 28 of umut.kilicarslan@avitgroup.com.

CONTACTFORMULIER
 
BEL ME TERUG
CHATSESSIE ONLINE

“Als het zo goed verloopt, gewoon zoals beloofd: daar word ik erg enthousiast van.”

Edwin Idema, senior manager infrastructure Europe bij ASICS

“We waren al een tijd bezig met een leverancier die ons VoIP-systeem in Duitsland door moest trekken in ons internationale European Distribution Center daar. Maar dat leidde helemaal nergens toe. Toen we met Cisco in gesprek gingen, wisten die wel de juiste partner voor ons: Avit. Hun accountmanager stond binnen een uur op de stoep. Ik was eerst sceptisch, want we hadden net zeven maanden zonder telefoon gezeten in het EDC. De mensen van Avit zagen heel snel wat er mis was en hoe onze infrastructuur aangepast moest worden. Ook de Proof of Concept die we uitvoerden verliep snel, professioneel en succesvol. Het duurde nog drie maanden, en toen hadden we ons systeem voor Unified Communications, precies zoals we het hebben wilden. Het duurde wat langer doordat we eerst ons netwerk moesten upgraden. Inmiddels zijn we EMEA-breed een Collaboration-platform aan het inrichten, uiteraard ook weer met Avit én met Cisco-technologie. Het lastige is dat we een echt Microsoft-bedrijf zijn, maar dat ons mailsysteem op Google draait. De integratie van die werelden is een hele uitdaging. Ik ben erg blij met Avit als één aanspreekpunt voor het netwerk, VoIP en Collaboration. Hun projectmanagement is erg scherp, ze zitten er echt bovenop, letten op ieder detail. Ze zijn snel, flexibel. Heel professioneel. Als het zo goed verloopt, gewoon zoals beloofd: daar word ik erg enthousiast van.”

“Door de basis die we gelegd hebben en onze samenwerking hebben we nu een infrastructuur die de toekomst aankan.”

Thierry Sollie, ICT Manager van Broshuis

“Het eerste wat me opviel toen we in 2008 met Avit in zee gingen, was dat zij onze vragen vanaf een hele andere kant benaderden. Anderen adviseerden ons te beginnen bij de servers, Avit legde de focus op storage. Die andere aanpak beviel me wel. Sindsdien hebben ze ons nooit in de steek gelaten. Ze schakelden heel snel, ook als je van gedachten veranderde – ze hielden niet hardnekkig vast aan het projectplan, ze waren in staat mee te bewegen. Die mentaliteit, die flexibiliteit past heel goed bij Broshuis. Door de basis die we van begin af aan gelegd hebben en onze samenwerking hebben we nu een infrastructuur die de toekomst aankan. We zijn klaar voor internet-of-things, big data, analytics – het wordt alleen maar leuker.”

Lees ook de uitgebreide Case study van Broshuis.

Transformatie naar een ‘realtime enterprise’

Met onze infrastructurele dienstverlening stroomlijnen we de bedrijfsvoering, helpen we klanten adequaat te reageren op de marktvraag, verhogen we hun productiviteit, verlagen we hun kosten en versterken we hun concurrentiepositie. We begrijpen hun business en zetten de beste specialisten en producten van de hoogste kwaliteit in om de verbinding te maken tussen strategie en technologie. Op die manier faciliteren we de transformatie naar een ‘real-time enterprise’ die de uitdagingen van de toekomst aankan.

c-t-a@2x

Praat direct verder

Weten hoe Avit de mogelijkheden van Big Data en IoE
ontsluit? Neem dan contact op met onze accountmanagers
Hamid Abedini via +31 (0)6 53 280 767 of hamid.abedini@avitgroup.com
of met Umut Kiliçarslan via +31 (0)6 44 94 01 28 of
umut.kilicarslan@avitgroup.com.

CONTACTFORMULIER
 
BEL ME TERUG
CHATSESSIE ONLINE

Artikelen

Avit sluit partnerovereenkomst met IQ Messenger

31-01-2018|

Avit heeft een partnerovereenkomst gesloten met IQ Messenger. Middels dit softwareplatform kunnen verschillende bestaande traditionele communicatiesystemen en gebouwbeheersystemen met elkaar communiceren waardoor er verschillende nieuwe functionaliteiten ontwikkeld kunnen worden. IQ Messenger is een alarmerings- en [...]

Zorg dat u weet welke apparaten gebruikmaken van uw infrastructuur!

16-01-2018|

De afkorting 'GDPR' zou intussen ingeprent moeten staan bij iedere ondernemer en iedere manager die gebruikmaakt van privacygevoelige gegevens van klanten en partners. 25 mei is het zover. Vanaf dat moment moeten organisaties in Europa [...]

Kwetsbaarheden ontdekt binnen het WPA & WPA2 protocol

20-10-2017|

Er zijn kwetsbaarheden gevonden in het WPA & WPA2 protocol voor draadloze encryptie. Hierdoor kan de beveiligde verbinding niet alleen ontsleuteld worden, maar ook worden overgenomen. Dit zijn kwetsbaarheden in protocollen dat fabrikanten treft, zowel [...]