Industrie

Industrie

Sectoren keyboard_arrow_right Industrie

Avit: faciliteren van de digitale transformatie

Wat voor ondernemingen in het algemeen geldt, gaat zeker op voor productiebedrijven: de uitdagingen door een aaneenschakeling van externe factoren zijn groot. Nieuwe businessmodellen (online!), toenemende concurrentie door vrije-marktverkeer, mondige en kritische consumenten, steeds hogere kwaliteitseisen, verscherpte wet- en regelgeving: het zijn slechts een paar voorbeelden van factoren die de druk doen stijgen.

Ondernemingen zullen kostenefficiënter moeten produceren, hun time-to-market verkorten, differentiëren en diversifiëren, de klanttevredenheid verhogen, innoveren. En dat roept vragen op. Vragen die deels beantwoord zullen worden met behulp van IT.

Download whitepaper(s) Adviesgesprek aanvragen

6 redenen om voor Avit te kiezen

  • Wereldwijd hoogste percentage gecertificeerde Cisco engineers
  • Cisco Global Capital Partner of the year 2018
  • Cisco EMEAR & North Capital Partner of the year 2018
  • Cisco North & Nederland Software Partner of the year 2018
  • Cisco Nederland Customer Experience Partner of the Year 2018
  • Internationale R&D afdeling garandeert oplossingen op maat
Infrastructurele ‘backbone’ voor primaire processen

Infrastructurele ‘backbone’ voor primaire processen

Als Avit spelen we hier met onze netwerkoplossingen een sterk faciliterende rol in. We richten ons met name op kennisintensieve industrieën: voeding, chemie en maakindustrie. We denken met business- én IT-managers mee over, en leveren en implementeren ook daadwerkelijk de infrastructurele ‘backbone’ voor de primaire processen. We bieden de technologie die helpt operationele processen realtime te monitoren, ook als er sprake is van meerdere productielocaties. We werken mee aan de vernieuwing die noodzakelijk is om de ‘agility’ te vergroten. We zorgen dat klanten strategische keuzes over Big Data, Internet-of-Everything en intensieve ketenoptimalisatie ook in de praktijk toe kunnen gaan passen. Met onze datacentertechnologie leveren we de storagecapaciteit om de aanzwellende stroom data te verwerken en te benutten, en we versnellen de primaire en secundaire processen. Door dienstverlening rondom Collaboration gaan medewerkers, leveranciers en afnemers nauwer samenwerken, verloopt de besluitvorming sneller en verbeteren de resultaten. En we doen dat alles met een scherp oog voor security, want data is gevoelig en vaak opereren we in een missiekritische omgeving.

Transformatie naar een ‘realtime enterprise’

Transformatie naar een ‘realtime enterprise’

Met onze infrastructurele dienstverlening stroomlijnen we de bedrijfsvoering, helpen we klanten adequaat te reageren op de marktvraag, verhogen we hun productiviteit, verlagen we hun kosten en versterken we hun concurrentiepositie. We begrijpen hun business en zetten de beste specialisten en producten van de hoogste kwaliteit in om de verbinding te maken tussen strategie en technologie. Op die manier faciliteren we de transformatie naar een ‘real-time enterprise’ die de uitdagingen van de toekomst aankan.