Onderwijs

Onderwijs

Sectoren keyboard_arrow_right Onderwijs

Avit: Cloud-services voor de onderwijs-sector

Decennialang is het onderwijsveld onderhevig aan grote veranderingen. Be-kostiging, schaalvergroting, samenvoeging, samenwerking: regelmatig staan dit soort onderwerpen op de agenda. Er is de drang om onderscheid te maken, bijvoorbeeld via het keurmerk ‘Excellente School’. En ook in het onderwijs heeft de digitalisering zijn intrede gedaan.

Leerlingen vragen en krijgen leermiddelen die aansluiten op hun dagelijks leven. Overal en altijd leren, met devices naar keuze hoeft geen probleem meer te zijn. Leren in eigen tempo en op het eigen niveau komt dichterbij. De integratie van digitale leermiddelen, online lesmateriaal en sociale media wordt steeds vanzelfsprekender.

Download whitepaper(s) Adviesgesprek aanvragen

6 redenen om voor Avit te kiezen

  • Wereldwijd hoogste percentage gecertificeerde Cisco engineers
  • Cisco Global Capital Partner of the year 2018
  • Cisco EMEAR & North Capital Partner of the year 2018
  • Cisco North & Nederland Software Partner of the year 2018
  • Cisco Nederland Customer Experience Partner of the Year 2018
  • Internationale R&D afdeling garandeert oplossingen op maat
Nieuwe vragen voor het onderwijs

Nieuwe vragen voor het onderwijs

Mede door al deze veranderingen wint IT in het onderwijs aan belang, met nieuwe vragen als gevolg. Wat betekent dit voor de IT-afdeling? Hoe richt je de IT-functie binnen je onderwijsorganisatie in, wetende dat geschikt personeel moeilijk te vinden én duur is? Voldoet de bestaande infrastructuur voor de technologie van de toekomst? Kun je als school de connectiviteit en bandbreedte bieden om de datastromen van binnen en buiten de school in goede banen te leiden? Hoe borg je de veiligheid – van leerlingen en leraren, maar ook van data?

Cloud Connected School: geïntegreerde cloud-oplossingen

Cloud Connected School: geïntegreerde cloud-oplossingen

In antwoord op dit soort vragen heeft Avit een volledig geïntegreerd concept voor het onderwijs ontwikkeld: Cloud Connected School. Met onze enterprise-network- en dataservices verbinden en centraliseren we het IT-landschap, dat we via een directe (glasvezel-)verbinding onderbrengen in onze cloud-infrastructuur. We zorgen voor de juiste bandbreedte, richten het vaste én draadloze netwerk in en bieden vanuit ons datacenter een open platform voor digitale leermiddelen en onderwijsapplicaties. ELO’s, applicaties, AD enzovoort koppelen we met onze speciaal voor het onderwijs ontwikkelde IAM-oplossing XIMEx voor Educatie, waardoor administratieve processen volledig geautomatiseerd kunnen worden. We regelen het beheer en onderhoud van de infrastructuur, inclusief werkplekken. En fysieke beveiliging verzorgen we met behulp van de nieuwste CCTV-systemen. Dit alles ‘As a Service’, met een prijs per maand per leerling. Dat maakt de IT-kosten inzichtelijk, voorspelbaar en controleerbaar en geeft maximale flexibiliteit.

Download Whitepaper: Cloud Connected School

Aansluiten bij de digitalisering in het onderwijs

Aansluiten bij de digitalisering in het onderwijs

Met Cloud Connected School bieden we het onderwijs een beproefd, bedrijfszeker en zeer goed beveiligd concept dat helpt leerlingen en medewerkers snel aan te laten sluiten bij de digitalisering in het onderwijs. De kosten worden beheersbaar en kunnen zelfs omlaag gaan. De flexibiliteit neemt toe, er ontstaat weer ruimte voor ontwikkeling en innovatie. En de onderwijsinstelling kan bezig zijn met datgene waar het om gaat: een toekomst met perspectief.

Avit: Actief partner van Stichting ION

Avit: Actief partner van Stichting ION

Avit is actief partner van Stichting Innovatief Onderwijs Nederland (Stichting ION). Stichting ION heeft als missie de digitalisering binnen het voortgezet onderwijs te versnellen door alle VO-scholen in Nederland maximaal ICT-advies te bieden. Stichting ION vindt dat zij haar doel bereikt heeft als alle VO-scholen in Nederland voorzien zijn van een passende ICT-infrastructuur en de ICT-mogelijkheden maximaal benutten. Daardoor kan iedere leerling leren op een manier die bij hem of haar past.