Retail

Retail

Sectoren keyboard_arrow_right Retail

Avit: digitalisering en automatisering van retail en wholesale

Organisaties in de retail en wholesale staan ​​vaak aan het front wanneer zich grote veranderingen voordoen. Enerzijds staan ​​ze onder druk van hun kopers, terwijl ze anderzijds afhankelijk zijn van de flexibiliteit van hun partners en leveranciers. Dat is nu ook het geval. Veel van onze klanten worden geconfronteerd met verhoogde druk van hun klanten, die veeleisender en kritischer worden. Professionele klanten verwachten dezelfde servicekwaliteit die ze als consumenten gewend zijn geraakt en willen nu dezelfde tools gebruiken als in hun persoonlijke leven.

Tegelijkertijd is de kostendruk hoog en is de concurrentie - mede door de globalisering - onverbiddelijk groot. De oplossing wordt gezocht in nieuwe bedrijfs- en servicemodellen, de toepassing van nieuwe technologieën en de stroomlijning van processen, om snellere en op maat gemaakte diensten te bieden. Dat kan echter alleen als de ketenpartners ook bij de verandering worden betrokken.

6 redenen om voor Avit te kiezen

  • Wereldwijd hoogste percentage gecertificeerde Cisco engineers
  • Cisco Global Capital Partner of the year 2018
  • Cisco EMEAR & North Capital Partner of the year 2018
  • Cisco North & Nederland Software Partner of the year 2018
  • Cisco Nederland Customer Experience Partner of the Year 2018
  • Internationale R&D afdeling garandeert oplossingen op maat
Efficiënter werken, kosten verlagen, afstand tot de klant verkleinen

Efficiënter werken, kosten verlagen, afstand tot de klant verkleinen

Als partner van grote organisaties in de retail en wholesale speelt Avit een actieve rol in de noodzakelijke veranderingen. Met onze producten en diensten creëren we de mogelijkheden om efficiënter te werken, kosten te verlagen en de afstand tot de klant te verkleinen. Dat lukt ons alleen door te doen wat ook van onze opdrachtgevers verwacht wordt: je verdiepen in je klant en zijn behoeften, en flexibel inspelen op zijn eisen met intelligente, kostenefficiënte en vooral effectieve dienstverlening.

Robuuste basis voor de totale bedrijfsvoering

Robuuste basis voor de totale bedrijfsvoering

Met onze enterprise-networkoplossingen creëren we een robuust fundament voor de totale bedrijfsvoering. We leggen een betrouwbare verbinding tussen de verschillende schakels in de distributie: van productielocatie of toeleverancier naar distributiecentrum en de winkel – of rechtstreeks naar de klant. We helpen de gehele keten te digitaliseren en automatiseren, onder andere door Internet-of-Everything-technologie. We leggen de basis voor nieuwe één-op-één marketing, zoals ‘beacons’ en ‘digital signage’, en faciliteren de verdere ontwikkeling richting ‘mobile’, zowel voor klanten als (winkel)personeel. Ondersteund door cloud-computing en datacentertechnologie vergroten we de mogelijkheden voor omnichannel aanwezigheid en e-commerce en zorgen we dat vanuit klantcontactcenters de klantrelatie geoptimaliseerd kan worden. Data verwerken we zo, dat het beschikbaar is voor Big-Data-toepassingen, zoals analytics. We bewaken de veiligheid van data en systemen met onze Security-oplossingen. En met onze Collaboration-diensten stimuleren we de samenwerking tussen collega’s, met ketenpartners én met afnemers.