SECTOR > ZORG

Avit: Cloud-services
voor de zorg

De zorgvraag groeit. Ons land vergrijst, we zien een toename van welvaarts – ziekten en de zorgconsument wordt kritischer en veeleisender. Tegelijk worden budgetten steeds meer gekort, voeren overheid en vergoeders de regeldruk gestaag op en heeft de marktwerking definitief zijn intrede gedaan. Dit stelt zorgaanbieders voor lastige vragen. Hoe geven we de patiënt (of klant) wat hij nodig heeft, maar voorkomen we dat de kosten uit de hand lopen?

Hoe zorgen we dat we niet meer tijd besteden aan managementtaken dan aan zorgtaken? En welke keuzes kunnen we maken om ons te onderscheiden, zodat patiënten hun voorkeur aan onze instelling geven? Het antwoord hierop komt niet uitsluitend van IT, maar informatie- en communicatietechnologie kan wel bijdragen aan de oplossing.

NEEM CONTACT OP

6 redenen om te kiezen
voor Avit?

c-t-a@2x

Praat direct verder

Wilt u van gedachten wisselen over uitdagingen en oplossingen voor
de zorgsector? Neemt u dan contact op met onze accountmanager Nick van ’t Schip
via +31 (0)6 21 25 39 84 of nick.van.t.schip@avitgroup.com / Evert Smit via +31 (0)6 53 50 13 82 of evert.smit@avitgroup.com.

CONTACTFORMULIER
 
BEL ME TERUG
 
CHATSESSIE ONLINE

Betere zorg tegen beheersbare kosten

‘Zorg’ onderbrengen in de ‘cloud’ biedt aanzienlijke voordelen. Modernisering wordt mogelijk zonder grote investeringen in servers en andere hardware. Dat scheelt ruimte, maar ook opstart- en onderhoudskosten. Door de dienstverlening aan te bieden ‘as a service’ en maandelijks af te rekenen naar gebruik ontstaat financiële zekerheid. Door de schaalbaarheid neemt de flexibiliteit toe; er ontstaat nooit gebrek of overschot aan serverruimte. De beveiliging van systemen en data is geborgd door uitsluitend gebruik te maken van producten van gespecialiseerde partners die meer investeren in security dan individuele bedrijven ooit kunnen. Instellingen die 24 uur in bedrijf zijn, krijgen ook 24-uurs ondersteuning, waardoor de continuïteit geborgd is. En dankzij slimme, zeer toegankelijke maar ook goed beveiligde communicatie- en samenwerkingssystemen gaan de zorgkwaliteit én de ‘beleving’ van de zorg omhoog.
Nieuwe concepten voor ‘cure’ en ‘care’ worden mogelijk, de zorgkwaliteit verbetert, de controle over budgetten neemt toe: Cloud Connected Care helpt instellingen naar een betere zorg tegen beheersbare kosten.

c-t-a@2x

Praat direct verder

Wilt u weten hoe u kostenefficiënt moderniseert en uzelf
voorbereidt voor de zorg van de toekomst? Neem dan contact op
met onze accountmanager Nick van ’t Schip via +31 (0)6 21 25 39 84
of nick.van.t.schip@avitgroup.com / Evert Smit via +31 (0)6 53 50 13 82. of evert.smit@avitgroup.com.

CONTACTFORMULIER
 
BEL ME TERUG
 
CHATSESSIE ONLINE