CYBERSECURITY

GEEF JE NETWERK COMPLETE DEKKING TEGEN CYBERDREIGING

CUSTOMER CHALLENGES

MANAGED SECURITY

Met Managed Security van Avit Group krijg je zicht op wat er op je netwerk gebeurt en handel je alle alerts af. Wij brengen security naar een hoger niveau en zorgen voor complete dekking.

SECURITY OPERATION CENTRE (SOC)

Het is belangrijk om te zien wat er op je netwerk gebeurt. Je komt aanvallen dan eerder op het spoor en beperkt direct de bewegingsruimte van hackers. 

SECUREX

Complete dekking met firewalls, endpoint protection, e-mailbeveiliging en virusscanners maakt security complex. Met SecureX maak je het weer eenvoudig. 

GEEF JE NETWERK COMPLETE DEKKING TEGEN CYBERDREIGING

Je staat er misschien niet direct bij stil maar elke organisatie loopt momenteel een kans van 1 op 4 om getroffen te worden door een cyberattack. De gevolgen van ransomware of een datalek zijn vaak desastreus. Toch lukt het hackers om gemiddeld 207 dagen onder de radar te blijven. Dit komt doordat IT tegenwoordig zó complex is dat organisaties te weinig inzicht hebben in dreigingen en wat er nodig is om deze af te slaan. Daarnaast ontbreekt het vaak aan de mankracht. Op slechts 55 procent van alle alerts wordt actie ondernomen.


De oplossing: gebruik je netwerk als beveiligingssensor. Ontdek kwaadaardige activiteiten eerder en reageer sneller. Wil je zeker zijn dat je niets over het hoofd ziet en dat elk onderdeel van je netwerk gedekt is, dan heeft Avit een uitgebreid porfolio voor je aan securityoplossingen. Ook bieden we steeds meer managed oplossingen, waarbij onze experts jouw eigendommen 24x7 bewaken.


WORKSHOP

Wil je security gestructureerd aanpakken? Volg dan bij ons een workshop. Hierin komen vragen aan de orde zoals: waar moet ik beginnen? Waar wil ik naar toe? Wat moet ik doen om daar te komen? Wanneer doe ik genoeg? De antwoorden vormen de basis voor een roadmap. Daarmee kun je stapsgewijs de beveiliging van je netwerk verbeteren.


DEMO

Ben je geïnteresseerd in onze oplossingen? Ga dan met ons in gesprek en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. Of vraag een gratis demo aan. Dan laten wij je zien hoe producten werken. Ben je daarna nog niet helemaal overtuigd, dan kun je het ook uitproberen. Je krijgt dan een proof of value met je eigen data, waarbij je ervaart wat de meerwaarde is in jouw omgeving.
TECHNOLOGIEËN

GERELATEERDE CONTENT

Whitepaper
Cybersecurity
General

15 september 2022

Whitepaper Cybersecurity en toegangsbeheer

Organisaties zullen flexibel moeten zijn om te profiteren van de digitale transformatie. Dat vraagt om een wendbare IT-infrastructuur.

Video
Cybersecurity
General

15 september 2022

Managed Security

Met Managed Security van Avit Group krijg je zicht op wat er op je netwerk gebeurt en handel je alles af.

Blog
Cybersecurity
General

15 september 2022

Cybersecurity: denk jij aan alles? Vier punten om niet te vergeten

In deze blog staan we stil bij vier aandachtspunten die in geen enkele strategie mogen ontbreken.